Jeon So Min primește o mulțime de comentarii de ură în urma episodului din ‘Running Man’ la care a participat BLACKPINK!

Actrița Jeon So Min se confruntă cu multe mesaje de ură după apariția membrelor BLACKPINK la show-ul ‘Running Man‘.

În timpul episodului cu membrele BLACKPINK, Jeon So Min a apărut în glumă ca „a cincea membră” a trupei de fete și a dansat pe „Lovesick Girls” împreună cu membrele.

De asemenea, ea s-a confruntat cu Jisoo pentru o misiune în care a fost văzută lovind-o ușor pe aceasta din urmă pentru a câștiga, deoarece misiunea necesita forță fizică.

La scurt timp după difuzarea episodului, unii fani ai BLACKPINK au criticat-o pe Jeon So Min spunând că „a mers prea departe” și că „a depășit măsura”. Unii fani au comentat: „Chiar a trebuit să o lovească pe JISOO așa?”, „Poartă-te ca un adult.” Alții au comentat: „Cred că și-a făcut doar treaba.”, „Nu mai exagerați cu astfel de lucruri mărunte”, „ Cool! Totul pare în regulă!.”

Nu este prima dată când Jeon So Min se confruntă cu astfel de comentarii de ură. La începutul acestui an, vedeta  a luat o pauză de la spectacol după ce a fost diagnosticată cu oboseală extremă.

La acea vreme, unii telespectatori ai emisiunii „Running Man” au invadat buletinul online al emisiunii cu comentarii de ură, cerând echipei de producție să o elimine din emisiune.

 

Sursa

 

 

 

4 gânduri despre „Jeon So Min primește o mulțime de comentarii de ură în urma episodului din ‘Running Man’ la care a participat BLACKPINK!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s