Irene din Red Velvet e bănuită că ar fi idolul feminin ce a avut o criză violentă asupra unui editor de fotografii

Internauții coreeni o acuză pe Irene din Red Velvet că ar fi „faimosul idol feminin” ce a fost violentă cu un editor faimos de fotografii.

Pe 21 octombrie, un editor de sesiuni foto, care se află în industrie de 15 ani, și-a exprimat furia într-o postare lungă pe rețelele de socializare și a acuzat un idol feminin că „l-ar fi călcat în picioare” cu o criză violentă verbală. Editorul susține că a înregistrat incidentul pentru a avea dovezi ulterior și că încă urmează să facă publică înregistrarea audio.

Mai jos este postarea completă:

”Uitându-mă la articolele despre Heather Cho, care este întruchiparea unui sociopat atunci când a cauzat faimosul incident cu alune în care a făcut ca un avion cu 250 de pasageri să se întoarcă înapoi la aeroport doar pentru niște alune. De asemenea, și articolul despre fiica din școala elementară a lui Bang Jung Ho, fostul director TV Chosun, care a făcut abuz de puterea ei și a strigat la șoferul ei de 50 de ani. Am ajuns să mă întreb cum o persoană a fost crescută de a deveni astfel. Mă gândeam mult la asta, însă astăzi am fost total călcată în picioare de acest om și am ajuns în poziția celor abuzați. Dovadă că nu este un om + o păpușă sub o mască zâmbitoare + cunoscută drept o persoană primitoare de către prietenii ei + un „adult copilăros” fără educație + ce i se pare că are dreptul la orice + are stupiditatea ce îi dezvăluie adevărata personalitate în fața unei persoane ce o întâlnește pentru prima dată.

Probabil trebuia să mă pregătesc, auzind deja diferite povești chiar înainte să o întâlnesc. Dar astăzi am rămas fără cuvinte, când aceasta persoană m-a atacat cu vorbele ei dure. Nu am avut de ales decât să stau și să o ascult. Trebuia să stau în fața acelei persoane dezgustătoare care făcea o criză de nervi în fața mea. Am stat acolo ca o proastă fără a ști ce să fac. Persoana asta nu mi-a oferit nici măcar timp să înțeleg situația sau măcar să încerce să mă înțeleagă. Persoana asta nici măcar nu mi-a oferit șansa de a explica, pentru că nu voia să audă nimic. Timp de 15 ani, am întâlnit tot felul de oameni în industria aceasta. Credeam că deja le-am văzut pe toate, dar m-am înșelat.

Timp de 20 de minute, am trecut prin iad într-o cameră necunoscută. Persoana asta nici măcar nu s-a prezentat, ci s-a așezat și a început să arunce insulte la adresa mea, fluturând cu telefonul ei. Era atât de emoțională încât nu pricepeam dacă se adresa tuturor celor din cameră sau doar mie. Dar oricum ar fi, astăzi eu eram ținta. Mă întrebam „cred că și alți oameni au trecut prin asta, nu?” Atacurile ce ieșeau din gura ei nu se mai opreau, iar eu simțeam cu îmi curgeau deja lacrimi. Nici măcar nu mă gândeam că ar trebui să-mi fie rușine pentru că plângeam. Pentru cine fac asta? Pentru ce? Ce vreau să arăt? E pentru bani? Cine m-a ales? Mi-a cerut cineva o favoare? De ce trebuie să suport toate astea?!

M-am gândit mult la asta, dar nu am putut să-i înțeleg acțiunile. M-am calmat și voiam să vorbesc cu ea în persoană, ca doi oameni normali. Și voiam niște scuze. Dar aceasta pur și simplu a dispărut. Am înregistrat totul, în cazul în care va mai avea loc ceva. Ar trebui să iau măsuri cu domnișoara asta. Voi spune exact cum a decurs totul.

Eram un redactor plătit pentru a lucra și o scriitoare. Îmi voi folosi toată energia și creierul meu în mod inteligent de acum înainte. A trecut ceva timp de când nu am simțit furia dreptu un catalizator. #psycho #monster”.”

După ce postarea a devenit virală și a ajuns a fi un subiect fierbinte în online, mai mulți internauți bănuiesc că editorul a folosit hashtag-uri precum #psycho și #monster pentru a se referi la Red Velvet. La scurt timp, un număr internauți și reprezentanți ai industriei o acuză pe Irene din Red Velvet drept idolul violent.

Totuși, fanii i-au luat apărarea lui Irene, accentuând că respectivul editor a lăudat-o pe Irene în trecut pentru frumusețea ei și că i-a plăcut piesa „Monster” de la Irene & Seulgi. La scurt timp, editorul a șters postarea de acum patru ani în care laudă frumusețea lui Irene, la fel și cea despre piesa „Monster”.

Mai mult, unii internauți au lăsat comentarii precum: „Vreau să ajut,” la care editorul a răspuns: „Voi vedea ce urmează să fac”.

Între timp, SM Entertainment nu a oferit o declarație oficială încă.

sursă

2 gânduri despre „Irene din Red Velvet e bănuită că ar fi idolul feminin ce a avut o criză violentă asupra unui editor de fotografii

  1. Pingback: Irene din Red Velvet admite că e persoana din controversa cu idolul nepoliticos | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Alți stiliști susțin și vorbesc despre accesele de furie ale lui Irene din Red Velvet | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s