Joohoney lansează MV-ul melodiei „Psyche”!

TEASER-K - JOOHONEY- PSYCHE | Hallyu+

Pentru a sărbători succesul său din clasamentele iTunes din lumea întreagă, Joohoney din MONSTA X face un nou cadou printr-un videoclip care vă ajută să eliminați stresul!

Este al treilea videoclip pe care Joohoney l-a realizat pentru mixtape-ul său. „Psyche” este o melodie personală plină de ritm, care vorbește despre vindecare și găsirea motivației pentru a merge înainte, fără a-ți păsa ce crede lumea despre tine.

Videoclipul conține ritmuri nebunești, o atmosferă plină de energie și o coregrafie puternică, trei elemente care vă vor face să săriți de pe scaun pentru a vă elibera și voi energiile, fie ele negative sau pozitive.

Întreaga muzică scrisă de Joohoney pentru mixtape-ul lansat de el luna aceasta reprezintă un parcurs de emoții și stări personale, ca un dictionar de viață care la final aduce un mesaj de speranță. Totodată, muzica scrisă de artist a reprezentat și o metodă de vindecare interioară.

Reamintim că, deși nu a avut aproape nicio promovare, mixtape-ul său a ajuns pe locul 1 în topurile iTunes K-Pop pentru Albume din 16 țări, printre care SUA, Franța și Germania, și TOP 10 în 30 de țări. Mai mult, el a ajuns pe locul 1 în iTunes Top Album Chart în 4 țări, printre care și Romania, și s-a clasat în  TOP 10 în alte 15 țări. De asemenea, mixtape-ul a ocupat poziția 2 în clasamentul global iTunes album, artistul dovedindu-și din nou popularitatea globală.

Vă place Psyche?

5 gânduri despre „Joohoney lansează MV-ul melodiei „Psyche”!

 1. Joopreme

  Mi-a frânt inima acest MIXTAPE, nu m-am putut uita la început la MV, Smoky lovește dur… ca fan al sau am suferit teribil dar m-a bucurat in același timp pt ca MIXTAPE ul are părți pozitive. Artiștii care fac astfel de muzica trăiesc pt asta, pt a face muzica. Personal și exclusiv mix ul… lumea nu este întotdeauna roz iar cu mesajul sau oamenii vor avea speranța pt ca foarte mulți se regăsesc in acele melodii. Jos pălăria l-am admirat pana acum și îl voi admira in continuare… este favoritul meu in orice: rap, dans, cântat, scris, compus…este un băiat splendid cu un caracter frumos și real.
  (Nu fac muzica pt bani fac bani pt a putea face muzica LJH) Psyche este top, este genul meu de muzica … câteodată m-a întreb dacă imi citeste gândurile 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   cred ca si eu ma regasesc cel mai bine in psyche ahaha si da tot albumul este de geniu. nu mai spun ca are si melodii catchy. oricum ador faptul ca albumul are tematica si contine mesaje personale cu care ne putem si noi identifica.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s