Mone Fukuhara clarifică situația cauzată de comentariul ei: „Încă îmi amintesc când eram stagiară și Joohyun unni se lua de mine, iar Seulgi unni mă ajuta.”

6 Best Makeup Looks From Red Velvet's Irene - Cleo Singapore

Fosta stagiară de la SM Entertainment Mone Fukuhara a clarificat neînțelegerile cauzate de comentariul ei cu privire la situația lui Irene din Red Velvet.

Irene se află într-o situație dificilă în momentul de față, întrucât un editor de fotografii, Kang Kook Hwa, a vorbit pe Instagram despre criza violentă a unei anumite celebrități. Din cauza hashtag-urilor folosite, „psycho” și „monster”, internauții au dedus că idolul în cauză este membra Red Velvet, care a admis la scurt timp acuzațiile și și-a cerut scuze. Totuși, mai mulți stiliști și oameni din industrie au început să vorbească despre anumite situații care o implicau pe Irene.

Printre aceștia se numără și Mone Fukuhara, care a lăsat următorul comentariu pe o comunitate online: „Încă îmi amintesc când eram stagiară și Joohyun unni se lua de mine, iar Seulgi unni mă ajuta.” Fosta stagiară a simțit nevoia de a clarifica situația: „Scriu asta pentru că am impresia că s-a ajuns la o mică neînțelegere. Când am spus că se lua de mine, nu mă refeream constant. Voiam să spun că mă certa când făceam ceva ce nu îi plăcea din când în când.

Ce părere aveți cu privire la această situație?

sursă

6 gânduri despre „Mone Fukuhara clarifică situația cauzată de comentariul ei: „Încă îmi amintesc când eram stagiară și Joohyun unni se lua de mine, iar Seulgi unni mă ajuta.”

 1. georgiana0606

  A întors o ca la Ploiești acum, probabil Sm a plătit o bine sau ii este frica sau teama de ceva sa mai vorbească altfel nu mi explic de ce a întors o asa dintr o data și nu a spus asta la început. Părerea mea

  Apreciază

  Răspunde
   1. georgiana0606

    Nu avem de unde știi, dacă ar fi postat asta de pe un cont anonim mai ziceam ca se speria și etc dacă era fals dar din moment ce și a asumat și a postat pe contul ei personal și după a întors o ma face sa cred ca ceva s a întâmplat, oricum asa se întâmplă în Entertainment, fie ca sunt zvonuri false sau adevărate ei mereu vor încerca să le șteargă cu buretele. Părerea mea.

    Apreciază

    Răspunde
   2. hyunamyou

    Sunt multe persoane care vor pur si simplu sa faca rau, dar sunt si multe victime carora le este frica sa vorbeasca, asa ca nu se stie sigur daca e adevarat sau fals, avand in vedere ca nu e singura care a vorbit de comportamentul urat a lui Irene, eu una as zice ca balanta se inclina spre adevar.

    Apreciază

    Răspunde
   3. georgiana0606

    Da uite acum o sa credem ca Sm nu a avut nici o legătură când o zbura porcul 😂😂hai ma lași, sa creadă cine o vrea asta, de când e lumea și pământul fie ca unele zvonuri sunt adv sau nu agențiile tot vor încerca să le înlăture asa ca mai documentează te

    Apreciază

    Răspunde
 2. P*****

  Mereu am stiu ca e ceva malefic la ea. A crescut in industrie doar datorită feței și nu a vreunui mare talent.. sunt dezamăgită ca s-a ajuns ca acesti „idoli” care promovează pacea sa ajunga la astfel de fapte. Bine, am putea lua in considerare si ca sunt multi geloși care vor să facă rau, dar totuși sunt o mână de oameni care afirma aceste acțiuni ale ei..
  Are zodia berbec, si nu degeaba 😁

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s