Editorul care a acuzat-o pe Irene de o criză violentă oferă un răspuns după postarea în care membra Red Velvet și-a cerut scuze

Editor Writes Post After Receiving Apology From Red Velvet’s Irene

Irene din Red Velvet și-a cerut scuze într-o postare de pe rețelele de socializare în legătură cu recenta controversă, în care a fost acuzată de un editor și stilist de comportament nepoliticos. Acum, pe 23 octombrie, acesta a scris următorul mesaj despre situația creată, referindu-se la Irene ca „C” și la SM Entertainment ca „Agenția B”.

Deja am fost rănit și nu voi uita niciodată această durere. Cu toate acestea, am vrut scuze directe de la C pentru a-mi păstra demnitatea, și m-am întâlnit cu C și cu alți oameni de la Agenția B. A fost nevoie de coordonare și timp pentru a planifica întâlnirea de ieri.

După ce am postat prima dată mesajul de ieri, nu am făcut nimic mai apoi, pentru că oricum a trebuit să analizez situația în detaliu până să ajung la fapte. Cel mai mare motiv a fost pentru că nu am vrut să creez vreo neînțelegere mai mare și nu am vrut să pun paie pe foc în acest haos de speculații.

M-am gândit că nu este nevoie să acționez rapid, pentru că imediat după incident, am primit scuze de la cineva care face parte din Agenția B, persoana care m-a angajat și de la managerii care se aflau acolo când ea a greșit.

Am lucrat ca stilist pentru trupa lui C. A trebuit să pregătesc ținute pentru un eveniment din data de 20 octombrie (prima dată am fost contactat pe 5 octombrie, am primit un alt mesaj mai apoi pe 6 octombrie și m-am pregătit timp de 15 zile pentru cererea Agenției B și a trupei lui C).

Am scris despre „o persoană pe care am întâlnit-o pentru prima dată” pentru că C a uitat ziua în care am lucrat împreună la o ședință foto pentru o revistă în 2016 (de asemenea, a confirmat asta ieri, când ne-am întâlnit), iar comportamentul ei a fost îndreptat nu numai către mine, ci și către un editor junior care m-a ajutat în acea zi ca asistent.

Din acest motiv, doi oameni au venit cu mine ieri pentru a primi scuze. Au vorbit cu oamenii de la Agenția B și cu C și am primit scuze de la C.

Am crezut de la început că nu va fi nevoie să răspund acestor comentarii malițioase de la fanii lui C. Încă mai simt asta. Motivul pentru care nu am luat nicio inițiativă este că, încă de când am decis să scriu acel mesaj, scopul meu a fost să o fac pe C să promită că nu se va mai comporta niciodată în acest fel cu oricine altcineva, de a o întâlni și de a auzi niște scuze. Cum asta s-a și întâmplat, am oprit totul în momentul în care am auzit scuzele ieri.

Deși unii oameni au făcut speculații în legătură cu acest subiect, nu a existat niciun angajament financiar. Momentan, am primit doar banii pentru munca pe care am făcut-o pentru evenimentul din 20 octombrie. De asemenea, cuvântul „angajament” nici măcar nu a fost adus în discuție ieri. A fost o întâlnire pentru a primi scuze, nu bani.

Trebuie să mă protejez până la final. La întâlnire, am cerut o scrisoare prin care C și Agenția B recunoșteau răul făcut, își cereau scuze i promiteau că ceva de genul nu se va mai întâmpla din nou, pentru că nu există niciun motiv pentru care să fiu atacat în continuare de oameni fără minte, așa încât să nu mai existe nicio neînțelegere. Această postare este ultima pe care o voi face pe acest subiect.

Sunt o persoană simplă. Am susținut etica slujbei mele, în care cred, și întotdeauna fac tot posibilul pentru orice muncă mi se oferă. De asemenea, fac greșeli și aș putea fi văzut ca o persoană rea de către unii și ca o persoană bună de către alții. C este la fel. Dar nu am putut ajunge la concluzia că acest incident a fost o problemă personală pentru mine. Am acționat în acest fel pentru a mă feri de defăimare și pentru a-mi proteja demnitatea, întrucât am îndeplinit cerințele pe care le-am acceptat și pentru colegii mei, care au trecut prin aceeași experiență ca mine.

Am de gând să muncesc din greu, așa încât să pot trece peste această durere și să mă pot întoarce la locul meu și la viața mea. De asemenea, nu voi reacționa în niciun fel și nu voi lua nicio măsură legală. Nu este pentru mine, este un semn de considerare pentru C, care a venit să mă întâlnească ieri. Dacă sunteți fani adevărați ai lui C și chiar v pasă de ea, sper că nu veți mai trece limita și vă veți opri. Aceste mesaje nu mă rănesc în niciun fel și nici nu o ajută pe C.

În concluzie, mă aștept ca, într-o anumită măsură, din cauza intensității acestui subiect, intimitatea mea să fie încălcată, să apară zvonuri care mai apoi vor fi manipulate de presă. Deși știu că nu este nimic ce pot face în legătură cu asta, m-aș bucura dacă v-ați opri. Pregătesc ceva pentru voi.

Acest mesaj a ajuns să fie lung. A trebuit să îl scriu. Îmi cer scuze staff-ului Agenției V pentru că am creat mai multă muncă obositoare.

Celor care citesc această postare, le cer să se oprească din a scrie speculații și articole, care cauzează mai multă durere în final. Vă mulțumesc.

sursă

12 gânduri despre „Editorul care a acuzat-o pe Irene de o criză violentă oferă un răspuns după postarea în care membra Red Velvet și-a cerut scuze

 1. Li Alexandra

  M-am întrebat încă de la început de ce nu a zis de la ce s-a enervat Irene, dar se pare că nici de data asta nu a menționat. Mi-aș dori să spună cap coadă ce s-a întâmplat, însă nu cred că se va întâmpla prea curând. :/

  Apreciază

  Răspunde
   1. Li Alexandra

    Draga mea, tu țipi așa fără motiv la cineva pentru că te-apucă sau ce? Dacă n-ai văzut ce s-a întâmplat acolo pe scenă timp de 49 de secunde, e treaba ta. Irene a avut un motiv, pentru că nimeni nu țipă la cineva angajat pentru două ore fără un motiv anume, iar stilistul sau stilista nu vrea să spună ce s-a întâmplat cu casca. De lavalieră știm cu toții că a căzut. Cât despre înregistrare, sunt 100% sigură că nu există, pentru că prima oară a scris că tremura și plângea, iar când faci asta fix la înregistrat nu-ți mai stă capul. Plus că Irene și-ar fi dat și ea seama dacă este înregistrată, că telefonul ăla nu e așa mic încât să nu fie văzut.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. hyunamyou

     „Draga mea,” observ ca incerci sa gasesti sa-i gasesti scuze si nu am chef sa dezvolt, dar repet, Irene si agentia nu si-ar fi cerut scuze daca ea nu gresea, SM cu siguranta s-ar fi ocupat altfel daca era vorba de o minciuna.

     Apreciază

     Răspunde
     1. Li Alexandra

      Eu n-am încercat să-i găsesc scuze, ci tu încerci să-mi întorci vorbele după cum vrei tu, la fel cum le faci și oamenilor de pe grupuri și te înfigi în ei fără motiv. Chiar luna trecută ai făcut asta. =))))))

      Și să trecem la subiectul despre care vorbeam. Irene nici n-a fost menționată în ceea ce a zis stilista și și-a cerut scuze personal imediat cum a aflat de postare(ba chiar au și discutat) și a postat după pe contul ei de insta, iar SM și-a cerut scuze pentru cele cauzate din cauza angajatei lor, la fel ca orice companie. Faza este că nu există acea înregistrare de care se zicea, pentru că dacă ai reciti ce a scris stilista prima dată și ai da surplusurile din text care induc în eroare, ai vedea că nu se leagă ceva când vine vorba de acea înregistrare. Tipa e și ea scriitoare, nu știu dacă e o scriitoare amatoare ca noi două sau dacă a publicat(sau ce gen scrie), dar scriitorii știu mereu cum să-și facă textele, de asta stau și la mijloc și analizez din fiecare parte. N-am zis cum că Irene n-a țipat sau ceva, dar a avut un motiv care nu este precizat deloc în cele două texte scrise de stilistă. Ar fi putut spune ce s-a întâmplat cu casca și lavaliera lui Irene, dar nu o face și nici nu cred c-o va face. Nu există țipete fără motive, ține minte asta. Ia textele alea, analizează-le și nu sta de-o singură parte, stai între ambele părți când o faci, pentru că dacă stai de-o singură parte, logic că n-o să poți analiza cum trebuie și o să vezi o parte albă și una neagră. Există și o parte gri în toată treaba asta. Și ceea ce am explicat în comentariul anterior, vorbeam pe bune. Când ai omul în fața ta și țipă la tine pentru că i-ai încurcat performance-ul din cauza căștii care te-a electrocutat în ureche(urchea care are legătură cu creierul) pentru vreo 49 de scunde, într-un timp în care ți-a căzut și lavaliera, iar tu plângi și tremuri, nici nu poți scoate telefonul ca să înregistrezi, pentru că persoana din fața ta se poate opri imediat cum te vede cu telefonul în mână. Cum am zis, telefonul ăla nu e mic și inobservabil, putea să-l vadă și de la distanță dacă îl scotea din buzunar.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. hyunamyou

       Nu incerc sa-ti intorc nicio vorba, doar interpretez ce spui tu, daca tu nu stii ce spui, problema ta. Si despre ce grupuri vorbesti mai exact? Nu stiam ca sunt atat de activa:))) Fii mai exacta, daca tot spui ceva de genul, sustine pana la capat. Acum ma rog, asta spun oamenii care nu pot face fata la adevar, spun ca sunt atacati fara motiv:))) Sper ca nu te astepti sa-ti citesc restul comentariului dupa cum l-ai inceput(ti-ai pierdut credibilitatea), mie chiar imi place sa citesc, dar nici chiar orice.

       Apreciază

       Răspunde
      2. Lucy 2

       Problema cea mai mare nu e că a țipat la stilista dată, ci că mai multe persoane din industrie au susținut că au fost și ele victime ale comportamentului urât al lui Irene, ceea ce înseamnă că fata are o obișnuință din a-și arăta aerele în fața staff-ului )

       Apreciază

       Răspunde
 2. Li Alexandra

  Chiar așa repede ai uitat sau ai fost surprinsă de faptul că știam de unele incidente când te luai de lume sau băgai sarcasm când nu era nevoie? Păi, da, interpretezi cum vrei tu, d-aia te-ai și luat din senin de tipul ăla pe BlackPink România atunci, înainte să fie ștearsă postarea. =))))))

  Cât despre comentariul meu anterior, nici nu mai trebuie să-ți zic să-l citești, că nu oblig lumea să facă vreun lucru(probabil l-ai și citit de curiozitate, nu-i treaba mea). Nici să se oprească din ceva. Cât timp a trecut? Patru ani? Nu aștept nimic din partea ta, pentru că se vede clar cum stă treaba, d-aia nici n-o să mai continui o discuție fără viitor, ce a deraiat cu mult de la subiectul primului meu comentariu. Dacă te-am băgat în ceață, comentariul anterior are răspunsurile pe care le cauți. =)

  Apreciază

  Răspunde
  1. hyunamyou

   „ai fost surprinsă de faptul că știam de unele incidente când te luai de lume sau băgai sarcasm când nu era nevoie? Păi, da, interpretezi cum vrei tu, d-aia te-ai și luat din senin de tipul ăla pe BlackPink România atunci, înainte să fie ștearsă postarea.”?:)))))) Faptul ca aduci vorba de astfel de copilarii e jalnic, nici macar nu m-am luat de lume in halul asta, o spui de parca este vreun bullying sau ceva de genul, comentez rar in grupul respectiv(nu am asa mult timp si nici nu am cu cine pentru ca sunt copii multi, nu o spun ca pe ceva rau), iar daca s-a intamplat sa se stearga o postare sau doua in trecut, nu a fost din cauza mea, ci din cauza limbajului colorat folosit de autorii postarilor(de asta am si vorbit vag si poate sarcastic cu ei) chiar am vorbit cu administratorul in privat. Acum ma rog, poate tu esti una dintre persoanele care erau de acord cu ei, inteleg. Chiar sunt curioasa, ce credeai ca faci daca aduci vorba de o intamplare sau doua de pe un grup de pe fb?! Credeai ca esti inteligenta?:)))) Credeai ca imi dai vreo masca de pe fata si nu o sa mai insist cu „rautatea mea”?:))) Macar daca vorbeai doar de acest site, aici am avut discutii putin mai serioase decat pe grupul respectiv, aici am aratat mai mult din mine, adica pe bune acum… Sunt multe persoane rele pe internet care chiar se cearta des, daca tu crezi ca sunt una din persoanele astea, e dragut, poate o sa ai norocul sa vezi doar nivelul asta:)

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s