Park Seo Joon a cumpărat o clădire în valoare de peste 9 milioane de USD

Park Seo Joon devine un investitor imobiliar serios după ce a cumpărat o clădire din centrul orașului Seul. Cine sunt noii săi chiriași?În 23 octombrie, Ilgan Sports a dezvăluit că actorul Park Seo Joon a achiziționat un imobil întreg în faimosul district Gangnam din centrul orașului Seul, în apropierea stației  Apgujeong Rodeo. Clădirea are 5 etaje, a fost construită în anul 1986 și a fost recent renovată.

Park Seo Joon a cumpărat proprietatea cu 11 miliarde woni (aproximativ 9,7 millioane dolari) în aceastră primăvară, nu la mult timp după ce a încheiat filmările pentru  K-drama ‘Itaewon Class’. 

Mai mult,  se pare că stilistii săi și artiștii de machiaj au deschis un magazin la ultimul etaj, unde erau multe locuri libere. Se spune că Park Seo Joon le-a redus chiria, deoarece lucrase cu ei mult timp.

Unexpert imobiliar a comentat despre investiție: „Prețului clădirii a crescut rapid în ultimele câteva luni”. Expertul a continuat: „Se estimează că în acest moment va costa aproximativ 15 miliarde de woni (aproximativ 13 milioane de dolari)”.

Park Seo Joon este ocupat în prezent cu filmările pentru pelicula „Dream.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s