Internauții cer interzicerea lui Lay, Victoria, Cheng Xiao, Kyulkyung și altora de a activa în Coreea de Sud

Internauții coreeni au înaintat o petiție pentru interzicerea unor anumiți idoli din China să mai activeze în Coreea de Sud.

Controversa Războiului din Coreea ia din nou amploare, sud-coreenii înaintând o petiție la nivel național, în care susțin interzicerea unor vedete k-pop de a promova în coreea, după ce și-au arătat susținerea față de implicarea Chinei în Războiul din Coreea. În petiție sunt incluși idolii Lay din EXO, Victoria din f(x), fosta membră PRISTIN, Kyulkyung, Cheng Xiao, Xuanyi, Meiqi din Cosmic Girls și alții. Internauții au cerut guvernului să le interzică acestor idoli din China să promoveze Coreea și cultura sa.

Petiția a luat amploare atunci când respectivii idoli k-pop și-au arătat susținerea față de China, lăudând soldații chinezi ce au contribuit la Războiul din Coreea (China a luptat de partea Coreei de Nord contra Coreei de Sud). Internauții susțin că nu doresc ca aceste persoane să le schimbe istoria țării prin intermediul activităților lor de promovare. „China continuă să scoată materiale de propagandă pentru a comemora implicarea sa, creând filme și difuzând documentare la TV”, susține petiția.

În petiție se mai susține: „nu dorim să-i vedem pe cei care vor să schimbe istoria și să continue să promoveze fără nerușinare în Coreea de Sud.”

Mai mult de atât, susținătorii petiției au declarat că acești idoli „au obținut popularitate cu debutul lor în Coreea” și că acum se folosesc de influența lor pentru a schimba realitatea istoriei coreene. „Acțiunile lor se răspândesc, din moment ce influențează audiența din China și alt public internațional ce nu cunoaște istoria Coreei.”

Petiția deja avea peste 11 711 de susținători în data de 25 octombrie.

sursă

6 gânduri despre „Internauții cer interzicerea lui Lay, Victoria, Cheng Xiao, Kyulkyung și altora de a activa în Coreea de Sud

 1. Roberta

  Ce oameni🤦‍♀️. acești idoli sunt minunați si au muncit mult pentru a deveni idoli si a șterge când de când mentalitate acesta greșită despre țară lor.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Neko-chan

  Mă scuzați, dar sunt sigura ca acesti coreeni traiesc prea mult in trecut. Acesti idoli nu au nimic de-a face cu ceea ce s-a întâmplat în război, iar sa ceri sa dispară din industria coreeana, doar fiindca sunt chinezi, mi se pare cam rasistit.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Dumi

  Dacă au spus ceva ce nu le-a convenit au spus-o pentru ca au fost obligați de oameni mai mari. Suntem in 2020 si ei nu si-au dat seama ca China isi foloseste si artiștii ca sa isi susțină interesele si ideile lor. Ce vina au artiștii?
  Eu zic sa se calmeze si sa mai gândească inainte de a spune ceva.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s