Clinique înlătură reclamele cu Irene din Red Velvet după controversa acesteia

Brandul de cosmetice Clinique a înlăturat toate posterele și materialele promoționale cu Irene din Red Velvet, în urma controversei de atitudine.

Anterior s-a dezvăluit că magazinele de produse cosmetice au înlăturat materialele promoționale Clinique cu Irene din propria inițiativă. Totuși, la acel moment, Clinique nu a făcut nicio schimbare. Totuși, iată că și brandul a început să înlăture materialele cu idolul controversat.

Potrivit unui reportaj din 28 octombrie de la Sports Khan News, mai multe magazine au primit indicații de Clinique să înlocuiască posterele cu Irene. De asemenea, și pozele cu Irene de pe pagina oficială Clinique au fost înlăturate.

Clinique a ales-o pe Irene drept modelul său în martie 2020. La acel model, brandul și-a motivat alegerea prin faptul că aceasta va promova cel mai bine motto-ul brandului „un ten fericit și sănătos” mai bine decât oricine altcineva, datorită imaginii sale pozitive.

sursă

2 gânduri despre „Clinique înlătură reclamele cu Irene din Red Velvet după controversa acesteia

  1. Aleenty

    Sincera sa fiu mie mi-a placut mult Irene de la început, si eu sunt la fel cu cei pe care nu-i cunosc, distanta si rece, însă noi nu stiu întregul adevăr, cum stiti și voi presupun vorba „adevărul e undeva la mijloc” sigur si in cazul ei se aplica.
    Noi nu stim de ce ea a reacționat asa. Într-adevăr nu e ceva frumos dar nu stim adevărul din spatele acestei reacții! Mie personal nu mi se pare ceva foarte wow, se putea si mai rau.. acum cu siguranta nu va mai face asta. E conștientă că își poate strica cariera care probabil nici nu va mai fi la fel după aceste evenimente. Tare mi ca vor ajunge ca f(x).. Dacă vom avea de la R V anul viitor un comeback ar fi bine caci pana atunci nu prea cred..

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s