Cei mai influenți oameni din industria coreeană în 2020

Joy News 24, o revistă de succes din Coreea de Sud, a făcut un sondaj de pe data de 5 octombrie și până pe 16, întrebând persoanele din industria de divertisment care consideră că sunt cele mai influente personalități în anul 2020.

Mai bine de 200 de oameni din industria coreeană de divertisment au participat la acest sondaj, printre care angajați de la diferite companii, producători, prezentatori și jurnaliști.

În urma acestui sondaj, BTS a ieșit cel mai influent artist din 2020. Lee Hyori și Yoo Jae Suk au fost votați ca cele mai influente personalități la categoria divertisment, iar directorul filmului „Parasite”, Bong Joon Ho, la categoria film.

BTS a obținut 98 de voturi și nu este de mirare, având în vedere barierele doborâte și realizările din acest an. Grupul a reușit să domine topurile Billboard, iar albumul „MAP OF THE SOUL: 7” s-a clasat pe primul loc în Billboard 200, piesa „On” ajungând pe locul 4 în Hot 100. Când „Dynamite” a fost lansată în luna august, băieții au ajuns pentru prima dată #1 în Billboard Hot 100.

Yoo Jae Suk a ajuns pe locul al doilea cu 31 de voturi, urmat de Lee Hyori cu 20. În prezent, Yoo Jae Suk este gazda emisiunii de succes „Yoo Quiz On The Block” de pe tvN, dar a atras simpatia spectatorilor și prin „Hang Out with Yoo”. Lee Hyori a devenit un simbol al modei, dar popularitatea sa a crescut și după rolul lui Linda G din SSAK3. De asemenea, în prezent promovează alături de Refund Sisters.

Lim Young Woong a primit 18 voturi și a ajuns pe locul al patrulea, aducând un nou val trot în Coreea de Sud. Bang Si Hyuk, directorul executiv al Big Hit Entertainment, s-a clasat pe locul al cincilea, cu 15 voturi. Acesta a adus o agenție mică pe culmile succesului, formând una dintre cele mai de succes trupe k-pop.

În final, Bong Joon Ho ocupă locul al șaselea cu 12 voturi, fiind recunoscut ca directorul a numeroase filme de succes. A scris istorie cu „Parasite”, care a câștigat mai multe premii la 92nd Academy Awards în 2020. A primit laude de la critici din întreaga lume, fiind un adevărat exemplu pentru genul thriller.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s