Sana din TWICE împărtășește o poveste despre cum aproape a murit, dar Nayeon a salvat-o

Episodul foarte așteptat din cadrul emisiunii „Radio Star” de la MBC a fost difuzat în cele din urmă pe data de 28 octombrie.

Mulți internauți au așteptat cu mult interes invitații din noul episod, mai multe clipurile  promoționale înfățișându-le pe membrele grupului TWICE. În cele din urmă, cele opt membre ale grupului și-au făcut apariția și au împărtășit diverse povești și întâmplări din viața lor.

În cadrul emisiunii, Sana a spus că adoră băile lungi. Sana a dezvăluit că i-ar face plăcere să mănânce înghețată, să citească cărți și chiar să scrie cântece în timp ce face baie. Aceasta a reușit să îi facă pe toți din platou să râdă când a declarat că în timp șederile sale în duș au devenit mai scurte, deoarece celelalte membre se plângeau că trebuie să folosească baia. Dar ea  împărtășit o poveste ce i-a îngrijorat pe fani.

Ea le-a povestit gazdelor că aproape a murit din cauza băilor lungi pe care obișnuia să le facă. Ea a declarat că erau dăți în care făcea baie chiar și 2 ore, deoarece îi plăcea să-și înmoaie corpul în apa caldă. Apoi, într-o zi, s-a simțit amețită după ce a stat prea mult timp în apa caldă și a leșinat. Leșinul a fost provocat de scăderea bruscă a temperaturii corpului său din cauza apei fierbinți. 

Chiar în acel moment, Nayeon venit să o ajute pe Sana să-și recapete cunoștința. Potrivit lui Nayeon, Sana a stat mai mult timp decât de obicei în baie, iar ea a trebuit să folosească toaleta. Când Nayeon a venit la baie, ușa era încuiată, așa că a trebuit să intre forțat. Când a deschis ușa, a văzut-o pe Sana inconștientă pe podea.

Sana a declarat că prietena sa chiar i-a salvat viața. 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s