Un membru al unei trupe indie cunoscute a fost condamnat la închisoare pentru consum de droguri

A fost raportat că un membru al unei trupe indie cunoscute a fost condamnat la înschisoare pentru consum de droguri. Poliția a descoperit că această celebritate (în vârstă de 39 de ani) a cumpărat și folosit droguri ilegale.

Pe data de 30 octombrie, judecătorul Park Soo Hyun de la Curtea Districtuală a Seulului de Sud l-a condamnat pe membrul unei trupe indie, suspect de încălcarea legii privind deținerea și consumul de droguri, la un an și jumătate de închisoare și o amendă de 3.05 milioane de woni (~2,683 USD).

În aceeași zi, Curtea a declarat: „Infracțiunea nu este ușoară, având în vedere tipul ei și de câte ori a fost comisă. S-a dezvăluit că unele infracțiuni au fost comise în timp ce individul era cercetat de agenția de anchetă.”

Respectivul membru a achiziționat și gestionat droguri în valoare de 2 milioane de woni (~1760 USD) cu cinci ocazii diferite, începând din anul 2018. Este acuzat și de distribuirea drogurilor și ascunderea acestora în locuri de parcare din zona Hangang Park. Mai mult decât atât, a primit o amendă de un milion de woni (~880 USD) pentru încălcarea legii aviației în 2017 pentru fumatul de țigări electronice în interiorul avionului.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s