Park Yoochun este de acord să plătească 50 de milioane de woni femeii care l-a acuzat de hărțuire sexuală

Yoochun din JYJ a acceptat să plătească despăgubiri unei femei cu care s-a judecat pentru hărțuire sexuală într-un caz din 2016.

În 2016, „A” l-a acuzat pe Yoochun că a agresat-o sexual într-o baie. După investigații, cazul lui Yoochun a fost abandonat, iar „A” a fost judecată pentru acuzații false. Cu toate acestea, Curtea Supremă a constatat că „A” nu era vinovată. Ulterior, „A” i-a solicitat lui Yoochun despăgubiri, în iulie 2018. Instanța a dispus un arbitraj forțat între cele două părți, oferindu-i lui Yoochun un plan de arbitraj. Yoochun nu a contestat planul timp de două săptămâni, confirmând daunele.

Conform arbitrajului forțat, Yoochun trebuie să îi plătească lui „A” 50 milioane de woni în daune și  12%  pentru dobânzile acumulate din cauză că nu a plătit suma până la 1 septembrie 2019. La acea vreme, Yoochun a spus că nu poate plăti daunele pentru că nu avea pe numele său decât 30 de milioane de woni într-un depozit de garanție și doar 1 milion de woni în numerar.

Potrivit echipei legale a lui „A”, Yoochun le-a trimis un plan de plată, care a fost transmis către „A”. Yoochun va plăti 50 milioane de woni și cele 6 milioane woni dobândă în două tranșe, una la sfârșitul acestui an și una la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

 

Sursa

2 gânduri despre „Park Yoochun este de acord să plătească 50 de milioane de woni femeii care l-a acuzat de hărțuire sexuală

 1. Liliana Maris

  Procuratura a dorit 3 ani de închisoare pentru acuzație falsă și defăimare pentru ea, dar instanța a spus că nu există suficiente dovezi. Procuratura a apelat la Curtea Supremă cu noi dovezi și un martor împotriva ei, dar recursul a fost respins, iar cazul nu a mers niciodată acolo, iar decizia anterioară a fost confirmată.
  Avocatul ei a decis să solicite despăgubiri, pentru a obține bani pentru munca ei. Și Yuchun a fost obligat să plătească pentru că nu a trimis obiecții complete la timp.

  Și acum avem zeci de articole contrare rău intenționate în mass-media care își continuă campania de defaimare încercând să-l opreasca din a avea din nou succes

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Scandaluri şi controverse din 2020 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s