Fosta iubită a lui Kim Hyun Joong trebuie să plătească 90 de mii de dolari pentru defăimare de caracter și încalcarea contractului de mediere

Pe 12noiembrie Curtea Supremă din Seoul, a ordonat fostei iubite a lui Kim Hyun Joong, să plătească 100 milioare KRW (aprox. 90.000 dolari) plus alte daune pentru defăimare de caracter.

Prima bătălie legală între cei doi a avut loc în august 2014, când A a depus plângere împotriva lui Kim Hyun Joong pentru asalt fizic, care a rezultat cu 6 coaste rupte. Procesul a ajuns la final în momentul în care Kim Hyun Joong a promis să se adreseze presei cu o declarație formală și scuze pentru A, și a plătit daune în valoare de aproximativ 540 de mii de dolari iar A a promis că va termina discuțiile. Kim Hyung Joong a fost găsit vinovat de asalt fizic și amendat 5 milioane KRW.

Apoi, în aprilie 2015, A, a depus o nouă plângere împotriva lui Kim Hyung Joong, în care declara că din cauza abuzului fizic cauzat de acesta, ea a vut un avort spontan. A a mai declarat că persoane din partea lui KHJ au dorit să o convingă să facă avort. În luna iulie a aceluiaș an, Kim Hyun Joong a depus plângere împotriva lui A, pentru violarea cauzelor din contract (unde ea a promis că nu va mai spune nimic) și defăimare de caracter.

În mijlocul procesului, A a dat naștere fiului lui Kim Hyun Joong în septembrie 2015. A fost raportat că A își crește copilul singură și că actorulului îi este interzis să îl vadă.

După mai multe întâlniri cu Curtea de Justiție, procese și plimbări la tribunal, Curtea Supremă a decis în favoarea lui Kim Hyun Joong pep data de 12 noiembrie, din cauza faptului că nu există dovezi că A a fost forțată să facă avort.

Sursa

Publicitate

Un gând despre „Fosta iubită a lui Kim Hyun Joong trebuie să plătească 90 de mii de dolari pentru defăimare de caracter și încalcarea contractului de mediere

  1. Pingback: Scandaluri şi controverse din 2020 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s