Conturile de Instagram ale lui Jung Joon Young și Jonghun au fost șterse + Go Young Wook a ieșit din închisoare

Conturile de Instagram ale lui Jung Joon Young, fostul vocalist al formației rock, Drug Restaurant și Choi Jonghun, fostul membru al F.T. Island au fost șterse.

Au trecut aproximativ două luni de când cei doi au fost condamnați la închisoare, însă, s-a dezvăluit că aceste nu au fost detectate deoarece nu au existat rapoarte făcute de utilizatori sau de birouri guvernamentale.

Jung Joon Young și Choi Jonghun au fost condamnați la cinci ani de închisoare și, respectiv, doi ani și jumătate de închisoare pentru agresarea sexuală a unei femei în stare de ebrietate în 2016.

În alte știri, Go Young Wook, fostul membru al trupei Roo’ra, care a fost arestat și pus sub acuzare pentru agresiune sexuală și molestare forțată a trei minori în biroul și mașina sa, a ieșit recent din închisoare.

După eliberare i s-a ordonat să poarte o brățară electronică pentru a-i monitoriza mișcările. Cu toate acestea, el a spus pe contul său de Twitter pe 12 noiembrie că își va deschide un cont pe Instagram pentru a posta și pentru a se conecta din nou cu lumea, lucru care i-a nemulțumit pe internauți.

El a făcut prima postare pe Instagram cu o fotografie a lui explicând că a fost deconectat de lume timp de nouă ani și a anunțat că vrea să revină în societate.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s