Un artist vizual susține că echipa grupului aespa i-a copiat munca

După ce a fost dezvăluit teaserul noului grup de fete al agenției SM Entertainment, aespa, mulți internauți susțin că videoclipul ar fi plagiat alte lucrări.

Pe 16 noiembrie, SM Entertainment a prezentat teaserul pentru „Black Mamba”, care este piesa de debut pentru aespa. Din păcate, o controversă de plagiat a apărut odată cu acesta.

În aceeași zi, un artist vizual german, Timo Helgert, a postat o poveste pe Instagram spunând „Am primit multe mesaje. Nu m-au întrebat și nu am lucrat la asta. Se pare că l-au copiat.

Anterior, Vacades a fost văzut postând multe lucrări care arată același metrou. Printre lucrări, există două în care apare un câmp de flori pe podeaua metroului și un șarpe care se strecoară. Artistul a evidențiat aceste două lucrări și a declarat că aespa păre să fi copiat lucrarea sa.

În teaser, există o scenă în care membrii stau în mijlocul unui metrou care este plin de flori. Apoi apare un șarpe mare care se strecoară.

Alți internauți au subliniat că există aspecte ale teaserului care par foarte familiare. Acești internauți susțin că videoclipul este similar cu „POP / STAR” al K/DA.

Mulți au fost de acord și au susținut că videoclipurile seamănă foarte mult cu operele artistului german și cu videoclipul K/DA. Internauții i-au criticat pe producători spunând: „Uau, nici măcar nu au încercat să nu pară evident, „Nu pot să cred că o companie atât de mare ar fura munca altor oameni”, „Nu le este rușine?” și „E atât de jenant”.

SM Entertainment nu a făcut încă o declarație.

Voi ce părere aveți?

Sursa

5 gânduri despre „Un artist vizual susține că echipa grupului aespa i-a copiat munca

  1. Pingback: Internauții ar fi găsit contul unde apar fotografiile pe care echipa de producție le-ar fi copiat + Scandalul ia amploare în mediul online | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s