Fostă stagiară FNC, Jo Ah Young, povestește cum a fost dată afară din formația finală în ultimul moment din cauza greutății

Jo Ah Young, fostă stagiară la FNC Entertainment, a fost dată afară din grupul pregătit pentru debut din cauza kilogramelor în plus, acumulate de la stres!

Aceasta a apărut în primul episod al emisiunii ‘CAP-TEEN‘ de pe Mnet. În episodul difuzat pentru prima dată azi, 19 noiembrie, fosta stagiară a dezvăluit că a fost descalificată din grupa de debut din cauza creșterii în greutate. Jo Ah Young a declarat: „Am reușit să fac parte din grupul de debut la patru luni după ce am intrat în companie. Dar apoi am fost descalificată când am crescut în greutate din cauza stresului”. Ea a dezvăluit că nu a reușit să iasă afară sau chiar să se mai vadă cu oameni după aceea.

Părinții ei au trecut, de asemenea, prin dificultăți, deoarece au trebuit să-și vadă fiica trecând prin momente grele. Mama lui Jo Ah Young a întrebat juriul cum gestionează stresul. Ea a întrebat: „Sunt foarte curioasă cum vă gestionați sănătatea mintală”, la care Shownu (MONSTA X) a răspuns: „Mă gândesc la părinții mei și la toți cei apropiați. Mă gândesc și la membrii mei”.

În timpul interviului, fosta stagiară a declarat că a început să se urască după ce s-a îngrășat. Ea a declarat: „Am început să mă detest. M-am gândit: „Ce-i în neregulă cu mine?” Am început să devin mai conștientă de ceea ce cred oamenii despre mine”.

Cu toate acestea, Jo Ah Young a declarat că părinții ei au ajutat-o ​​în perioadele dificile, deoarece mama ei a sprijinit-o cel mai mult și a complimentat-o ​​de multe ori. Ea a declarat: „Probabil că nu aș putea continua cu viața mea de zi cu zi dacă nu aș avea-o pe mama mea. M-a înveselit cel mai mult și complimentele ei au devenit energia mea pentru a continua”.

Mama lui Jo Ah Young a declarat că i-a rănit inima, chiar dacă a sprijinit-o pe fiica ei. Ea a vărsat lacrimi spunând: „Inima mea mă doare foarte mult. Este diferit de cum se vede în videoclipuri. Îmi dau seama cât de dificil este. Dar sunt recunoscătoare că se descurcă bine”.

Sursa

2 gânduri despre „Fostă stagiară FNC, Jo Ah Young, povestește cum a fost dată afară din formația finală în ultimul moment din cauza greutății

 1. Yuki

  De ce se pune atâta preț pe kilograme nu înțeleg vor să fie schelete ce naiba(dacă vor pot caută în cimitir)Și dacă fata asta era așa grasă cum au zis ei atunci eu ce să mai spun am 45kg la 23 de ani ai mei și nu nu e normal.

  Apreciază

  Răspunde
 2. youabby

  Da, se stie ca in Kpop se pune foarte mult accentul pe greutatea idolilor probabil conteaza atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al mobilitatii.
  In spatele stralucirii pe care o vedem noi,de fapt sunt multe sacrificii,multa munca,multa rabdare.
  A fost ghinionul ei ca s-a ingrasat in ultimul moment,lucru care iata,a marcat-o mult.
  Succes tuturor concurentilor cat si echipei din juriu.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s