Sooyoung din SNSD pozează pentru revista „Arena” + vorbește despre cadourile primite de la Tiffany

Membră a trupei Girls Generation și actriță, Sooyoung a captivat atenția cititorilor jurnalului „Arena Homme Plus” cu noile poze ce îi evidențiază corpul ei de invidiat!

În timpul sesiunii foto, Sooyoung a demonstrat un stil fashion unic potrivit persoanei sale, care îi subliniază înălțimea ei și proporțiile. În interviul acordat, ea a vorbit despre rolul ei în drama viitoare de pe canalul JTBC „Run On”, dar și despre altele.

Soooyung s-a distrat dezvăluing o anecdotă despre colega ei din Girls Generation, Tiffany Young. Vorbind despre plăcerea pe care o are când se întâlnește cu prietenii ei, ea a zis: „Într-o zi, Tiffany mi-a spus că trebuie să trăiesc pentru mine mai mult. Cumpără și poartă haine care îți plac, cumpără candele decorative pentru tine, aranjează mâncarea în farfurie așa cum îți place ție, mi-a spus ea. Mi-a spus să-mi fac planuri pentru mine, nu pentru alții. Pe urmă mi-a cumpărat toate aceste lucruri, pijamale frumoase, lenjerie fancy, cercei și altele. Cred că ea mai mult că pur și simplu mi-a dat aceste lucruri, crezând că mă voi gândi la vorbele ei fără să acționez de fapt”.

Admirați mai jos câteva poze de la pictorialul pentru revista „Arena”!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s