Grupul japonez Arashi este acuzat de plagierea videoclipului cu versuri pentru piesa „Zombie” de la DAY6

DAY6 MV Plagiarized by Arashi? K-Pop Band's MV Directors and JYPE Respond |  KpopStarz

Un grup japonez este acuzat de plagierea unuia dintre videoclipurilor trupei DAY6.

Internauții coreeni au discutat recent în mediul online despre asemănările suspicioase dintre videoclipurile cu versuri pentru „Zombie” de la DAY6 și „Face Down: Reborn” de la Arashi. Întrucât „Zombie” a fost lansată cu o lună înaintea piesei „Face Down: Reborn”, mulți au ajuns la concluzia că Arashi a copiat videoclipul trupei DAY6.

Videoclipul animat pentru „Zombie” este conceput astfel încât să prezinte gândurile din mintea unei persoane. Se aseamănă cu videoclipul pentru „Face Down: Reborn”, mai ales prin stilul ilustrațiilor și paleta de culori pastelate.

Directorul „A”, care a produs videoclipul pentru „Zombie”, a vorbit despre acest subiect pe Instagram: „Trebuie să spun că este o onoare. Este un videoclip la care am lucrat cu multă dragoste.

Într-un interviu acordat mai târziu, „A” și-a exprimat regretul cu privire la întâmplare: „Înțeleg că este o eră în care creații 100% originale nu pot fi făcute, însă este adevărat că a trebuit să ne consolăm spunându-ne că l-am făcut bine și că până și marii idoli japonezi ne urmează.

Totuși, internauții au criticat Arashi pentru presupusa plagiere, lăsând comentarii precum: „Chiar și copiat, dar calitatea este mult mai proastă”, „Chiar nu le este rușine?”. JYP Entertainment și J Storm (agenția trupei Arashi) nu au declarat nimic până acum.

sursă

Un gând despre „Grupul japonez Arashi este acuzat de plagierea videoclipului cu versuri pentru piesa „Zombie” de la DAY6

  1. Pingback: [CCC] Grupul japonez Arashi este acuzat de plagierea unui videoclip de la DAY6 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s