Cum reacționează Park Min Young, Lee Jun Ki, Song Kang, Seohyun și alții când primesc cadouri inutile de Crăciun din partea agenției lor?

Watch: Park Min Young, Lee Joon Gi, Song Kang, Seohyun, And More React To Getting Useless Gifts From Their Agency

Namoo Actors se ține de glume în această perioadă a anului și le oferă actorilor săi „cadouri inutile” pentru a le vedea reacțiile!

Agenția a oferit cadouri actorilor Park Eun Bin, Song Kang, Park Ji Hyun, Lee Tae Sun, Seohyun din Girls’ Generation, Oh Hyun Joong, Chae Bin, Go Chan Bin, Lee Jun Ki, Kim Hwan Hee, Cha Seo Won, Moon Chae Won, Goo Gyo Hwan, Kim Jae Kyung, Park Min Young, Lee Jung Shik, Kim Taek, Chun Woo Hee, Kang Ki Young, Shin So Hyun, Shin Se Kyung, Lee Jung Ha, Noh Jung Ui, Lee Yoon Ji (și fiica ei Ra Ni) și Yoo Joon Sang.

Park Eun Bin este prima care apare în videoclip. Este rugată să își aleagă cadoul, fără a se uita la pungă. Gândindu-se că cel mai mare e cel mai bun, aceasta a ales punga mai mare, numai ca să găsească un făraș roz din plastic. Song Kang este următorul și nu are nicio idee ce ascunde ambalajul roz ciudat. Membrii staff-ului îi spun că este o bavetă. Park Ji Hyun se lasă pe podea din cauza râsului, pentru că găsește în cutia de cadouri photocard-uri cu directorul agenției Kim Jong Do.

Seohyun primește o jucărie de copii, o gentuță roz din plastic mai exact, și izbucnește în râs, spunând: „Cu siguranță e stilul meu. Ar trebui să mă plimb cu ea. Nu am mai primit ceva de genul din școala primară.” Lee Jun Ki și-a ghicit cadoul chiar înainte de a-l deschide! Acesta primește o cutie cu cereale, însă pare dezamăgit: „Nici măcar nu mănânc cereale!” Întrucât videoclipul nu trebuie să conțină reclame, acesta începe să arate cutia în toate părțile și spune staff-ului: „Să vă distrați încercând să cenzurați asta.

Park Min Young găsește o geantă în formă de broască și pozează cu ea în fața camerei. Face o mică glumă și o compară cu un alt artist al agenției, Jun Jin Sung, după care întreabă dacă poate să o lase acolo. Shin Se Kyung primește un tricou cu imaginea directorului Kim Jong Do. Nici măcar nu îi dă o șansă, refuză din start să îl probeze.

Urmăriți mai jos videoclipul amuzant:

sursă

5 gânduri despre „Cum reacționează Park Min Young, Lee Jun Ki, Song Kang, Seohyun și alții când primesc cadouri inutile de Crăciun din partea agenției lor?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s