Celebrități care au vorbit despre experiențe neplăcute cu idoli masculini

ckjpopnews taeyeon purpose album photoshoot 21 – Ckjpopnews

Lumea colorată în care suntem introduși este departe de a defini în totalitate industria k-pop. De la un an la altul, descoperim tot mai multe detalii despre partea întunecată a k-pop-ului și există o mulțime de celebrități care ne-au oferit indicii pentru a ne avertiza cu privire la alți idoli care nu sunt ceea ce par a fi.

 • Taeyeon din Girls’ Generation

ᴛᴀᴇʏᴇᴏɴ ꜱᴛᴜꜰꜰ on Twitter: "Taeyeon told a story where a famous celebrity, a senior, who she never had any activities with and she never even met him, got her number and kept

În 2009, membrele Girls’ Generation au fost invitate la cel de-al doisprezecelea episod al emisiunii „Strong Heart”. Acolo, Taeyeon a vorbit despre o întâmplare neplăcută. La doi ani de la debutul acesteia, în jur de 40 de bărbați celebri s-au arătat interesați de ea. Însă unul din ei a făcut-o să treacă prin mult stres și presiune: „Am o amintire neplăcută de anul trecut… Am primit un apel în timp ce repetam. Era un număr necunoscut. Am crezut că urmează o farsă, așa că nu am răspuns. Am primit un mesaj ulterior, spunând că este ____ oppa.

Gazda Lee Seung Gi a întrebat: „Este o celebritate pe care ar cunoaște-o toată lumea dacă i-ai spune nume?”, la care Taeyeon a răspuns: „Da.

Lidera Girls’ Generation și-a continuat povestea: „Nu am acordat foarte multă atenție inițial, însă a apărut alt mesaj. M-a făcut curioasă, așa că am sunat înapoi. Nu foloseam telefonul meu, ci pe cel al agenției. Dar nu eram sigură dacă era o farsă sau nu. Însă, după ce am sunat, am realizat că era, într-adevăr, o persoană faimoasă. Modul cum mi-a vorbit totuși… m-a supărat foarte tare.

Acesta i-a spus: „Sunt cutare. Ți-am obținut numărul cumva. Deci nu te deranjează dacă nu sun, nu?” Fiind senior în industrie și mult mai mare decât ea, Taeyeon i-a răspuns politicos: „Este în regulă, nu mă supăr.” A continuat să o sune din ce în ce mai des și să spună lucruri precum: „Ți-aș cumpăra înghețată, când vrei să ne întâlnim?” Taeyeon a glumit, spunând că s-a simțit „răpită”. A fost chiar și mai iritată de faptul că o suna noaptea târziu, când era foarte beat.

Picătura care a umplut paharul pentru ea a fost când a auzit: „Te cunosc mai bine de la oamenii din jurul tău. Îi știu foarte bine pe oamenii pe lângă care stai.” Această replică a supărat-o foarte mult pe Taeyeon: „Pentru mine, el a fost un senior cu adevărat respectabil, însă m-am enervat pe moment. Nu am putut să mai suport, îl văzusem ca altă persoană. După aceea, bang! L-am întrebat… ce crezi tu că faci? Mi-a afectat viața personală, așadar am fost nervoasă. I-am spus să înceteze să mai vorbească cu mine, nu mai vedeam nici un motiv pentru a păstra legătură și trebuia să plec. Apoi i-am închis.

Le-a povestit și celorlalte membre despre el. Au fost la fel de supărate și i-au cerut să nu mai țină legătura cu el. Povestea nu se oprește aici. La câteva zile, Taeyeon a primit un mesaj: „Probabil vrei să continui ca celebritate, nu crezi că e nepotrivit să îmi închizi așa?” Întrucât era senior în industrie, acesta a crezut că putea să o intimideze și să o amenințe. Taeyeon nu a răspuns niciodată și a făcut foarte clar faptul că nu s-a întâlnit cu el.

Danny Ahn, care a fost invitat la același episod, a comentat această scenă: „După părerea mea, dacă nu era Taeyeon atunci probabil că ar mai fi deranjat și pe alții. Cred că este un obicei prost.

 • Kyungri, fostă membră Nine Muses

Netizen Buzz: Kyungri reveals a time she turned down a male celebrity's advances

În 2016, Kyungri a apărut la emisiunea „Happy Together”. Întrucât este foarte populară printre celebritățile masculine, aceasta a fost întrebată dacă a fost abordată de multe persoane până atunci. Răspunsul a fost următorul: „Oamenii nu îmi spun direct… dar am fost abordată. Nu are toată lumea o experiență de acest gen?

Un tip i-a cerut unei colege din Nine Muses să mi-l prezinte. Prima dată, ea m-a întrebat dacă vreau să îl văd. Am spus că nu. Nu știu ce l-a făcut atât de încrezut, însă a răspuns ‘M-a respins?’ Ce a vrut să spună de fapt este cum îndrăznesc eu să îl resping?” Kyungri a adăugat că, imediat după incident, idolul a fost implicat într-un mare scandal.

Într-un interviu pentru Dispatch din 2017, fosta membră Nine Muses a dezvăluit de ce nu ar vrea să fie într-o relație cu o persoană faimoasă: „Sunt mai multe celebrități care m-au întrebat dacă vreau să ieșim. Însă nu sunt genul meu. Poate pentru că au primit foarte multă atenție de când erau tineri, dar pare că nu știu cum să iubească o femeie. Arată în regulă pe dinafară, însă pe interior sunt ori niște copii, ori foarte vicleni.

 • SISTAR

Roo #&Monster on Twitter: "Sistar's advice remains timeless… "

La emisiunea „Star Show 360”, în 2016, membrele SISTAR au avertizat-o pe Kim Sohye din I.O.I cu privire la bărbații din industrie și i-au oferit câteva sfaturi.

Întrebate de Leeteuk din Super Junior la ce lucruri ar trebui să fie atentă Sohye ca începătoare, Soyu și Hyolyn au răspuns: „La bărbați. Cu siguranță la bărbați trebuie să fii cel mai atentă.Bora a motivat răspunsul celor două colege: „Când ești începătoare, seniorii nu te lasă în pace. Nu toți seniorii sunt oameni buni.

Dasom a spus: „Să nu te întâlnești cu ei. Cel mai bine ar fi să stai acasă. Mi-aș dori să stai pur și simplu acasă.” Soyu a continuat: „Bărbat sau femeie, trebuie să fii atent la oameni. De exemplu, dacă te apropii de oameni cărora le place să se distreze, la final o să te afunzi.

 • Jea din Brown Eyed Girls 

10개의 가보고 싶은 장소 아이디어 | 장소, 브루나이, 첼시

În 2016, la emisiunea „Happy Together”, JeA din Brown Eyed Girls a fost invitată. Aceasta a apărut în mai multe episoade de la „Produce 101”. În acea perioadă au început să o contacteze mai multe persoane decât de obicei: „Am primit multe apeluri de la bărbați în timpul Produce 101. Mă sunau de nicăieri și îmi ziceau chestii de genul ‘Îmi place de Im Na Young.’ Erau și celebrități printre ei. Și ce voiau să fac?

Aceasta a continuat: „Mă întrebau lucruri despre personalitatea concurentelor sau dacă le plăceau bărbații mai în vârstă. Nu am idee de ce m-ar întreba așa ceva. Nu e ca și cum ar avea vreo șansă. Și diferența de vârstă era foarte mare.

sursă

7 gânduri despre „Celebrități care au vorbit despre experiențe neplăcute cu idoli masculini

 1. Covrig Andreea

  Doamneeee ce oameni pot exista pe planeta asta. Când te gândești ca sunt atâția idoli pe care îi veneram, dar noi nici măcar nu știm cine sunt cu adevărat.

  Apreciază

  Răspunde
 2. zicoji13

  În lumea aceasta sunt tot felul de oameni. Cu unii art fi bine dacă nu ai avea nici-o dată de-a face, dar din păcate viața te pune față în față cu ei.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s