Baekhyun susține primul concert solo și face trimitere către un nou proiect al trupei EXO

Baekhyun Holds 1st Solo Concert And Hints At Something New From EXO

Baekhyun din EXO și-a încheiat cu succes primul concert solo!

În data de 3 ianuarie, Baekhyun a interpretat concertul online „Beyond LIVE – BAEKHYUN : LIGHT” prin intermediul platformei de difuzare Beyond LIVE.

Baekhyun a cântat o mulțime de piese printre care s-au numărat și melodiile secundare de pe albumele solo lansate, melodia realizată pentru serialul „Record of Youth”, „Every Second” și ultima piesă lansată, „Amusement Park”.

De asemenea, Baekhyun a interpretat piesa reprezentativă „Get You Alone” și piesa secundară „Addicted”, care se vor regăsi pe următorul său album mini solo în japoneză. După ce a cântat „Get You Alone”, Baekhyun a menționat: „Nu-i așa că scena este la fel de atractivă ca mine? M-am gândit ce fel de cadou ar trebui să le ofer fanilor și am decis să vă dezvălui două piese care vor fi incluse pe albumul mini în japoneză pe care îl voi lansa în data de 20 ianuarie.”

Artistul a oferit apoi interpretări solo ale faimoaselor melodii „Call Me Baby” și „Growl” de la EXO și „Blooming Day” de la EXO-CBX. Acesta a dezvăluit: „Aceste interpretări m-au readus în trecut. Am rămas fără suflu cântându-le, fiind obișnuit să le interpretez alături de ceilalți membrii EXO. Melodiile trupei EXO chiar sunt dificile. Să le cânt singur m-a făcut să le simt lipsa colegilor. Cred că se pregătește ceva nou pentru acest an. Îmi este greu să cânt de unul singur, deci trebuie să cânt alături de membrii trupei.”

Înainte de încheiere, videoclipul muzical pentru „Get You Alone” a fost dezvăluit, provocând extaz în rândul fanilor. Apoi, Baekhyun a interpretat versiunea sa a melodiei „Garden in the Air”, originală a lui BoA, și a împărtășit câteva cuvinte înainte de ultima melodie.

„Am văzut printre comentarii unul care spunea că sunt ‘un om care poate face orice’. Chiar și eu cred că pot face orice. Dar toate acestea sunt posibile doar dacă vă am alături. Fără voi nu am motivația de a face astfel de lucruri. După ce se termină pandemia de COVID-19, haideți să avem un concert offline de 24 de ore. Nu puteți merge acasă și veți fi captivi înăuntru”, a glumit la sfârșit artistul.

În încheiere, acesta a spus: „Cred că motivul pentru care Lee Soo Man mi-a oferit mie superputerea luminii este ca să pot fi mereu alături de voi. Vă voi fi aproape pentru o perioadă foarte, foarte lungă. Voi continua să muncesc din greu și să cresc, așa că vă rog să îmi arătați susținerea voastră.” Pentru a finaliza concertul, Baekhyun a interpretat melodia „Cherish” de la EXO-CBX.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s