Fanii BLINK din India își arată sprijinul față de Jisoo din BLACKPINK

Internauții indieni susțin ideea echipei creative de fani, arătând mai mult sprijin pentru artistă.

Fetele din BLACKPINK au reușit să câștige mulți fani de-a lungul carierei lor, cucerindu-le inimile prin muzica, dansurile și faptele lor pline de bunătate. Desigur, fanii le-au acordat sprijinul din toate punctele de vedere.

Recent, a apărut vestea că Jisoo, una dintre membrele trupei, a semnat pentru prima ei dramă coreeană, numită „Snowdrop”. Fanii au devenit nerăbdători să-și vadă artista preferată îndeplinindu-și încă un vis. Ca să o încurajeze în noua călătorie spre succes, internauții au susținut-o prin comentarii înduioșătoare și pozitive.

Câțiva fani din India au decis să îi trimită artistei un buchet frumos de flori, însoțit de o scrisoare drăguță pe care erau așternute toate gândurile lor, vorbind în numele comunității din India: „Îți dorim tot binele pentru drama Snowdrop, precum și pentru viitorul tău. Cu dragoste de la BLINKS din India .

Totodată, echipa a pus alături de buchet și un puzzle, gândindu-se că o va distra pe Jisoo cu darul. Cu alte cuvinte pline de căldură, fanii speră că aceasta se va bucura de darurile lor semnificative: „Cu buchetul, am decis să trimitem și un alt mic cadou, deoarece Pikachu este unul dintre personajele ei preferate, am decis să îi trimitem un puzzle Pikachu pe care sperăm să-l adore”, explică un alt fan din echipă. A mai spus că echipa este mândră de cadoul oferit, având în vedere că este prima oară când ei fac un asemenea gest pentru un artist.

 Puteți viziona postarea cu cadoul aici.

sursa: Kpop High India

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s