Jungkook se află în centrul atenției după ce fanii BTS au observat un nou detaliu

BTS 'ON' Official MV | gif, bts y jungkook in 2020 | Jungkook, Jeon jungkook,  Bts

Ultimul videoclip a stârnit interesul fanilor, care s-au adunat pe mai multe rețele de socializare pentru a dezbate subiectul.

Deși momentan trupa a luat o pauză, încetul cu încetul pregătesc noi proiecte cu care să-și surprindă fanii în 2021. Prin intermediul canalului oficial de YouTube, agenția a publicat un nou episod Bangtan Bomb, vlogul în care împărtășesc momente din spatele camerelor cu membrii grupului.

Pentru a începe anul cu bine, agenția a publicat un videoclip puțin mai vechi, de la filmările pentru „ON”, unde a fost dezvăluit un mic „secret” de-al lui Jungkook.

Bangtan Bomb: BTS' Jungkook during the making of ON MV
Jungkook ASIA⟬𝄞⟭⁷'s tweet - "One of Jungkook's tattoos as seen on today's  Bangtan Bomb: Jungkook's courageous tiger tattoo represents energy,  vitality & spirit. @BTS_twt #Jungkook #정국 " - Trendsmap

Clipul a dezvăluit un nou tatuaj al lui Jungkook. Fanii cred că prin acest desen, idolul a decis să se inspire din cultura Coreei de Sud și în același să reprezinte unele dintre calitățile sale.

Nu este prima dată când Jungkook și-a tatuat ceva inspirat de un tigru, deoarece floarea sa de naștere are legătură tot cu aceast felină. Noul tatuaj este una dintre cele mai importante figuri din cultura coreeană, deoarece simbolizează pământul și identitatea. Caracteristicile tigrului sunt puterea, vitalitatea și spiritul și este, de asemenea considerat unul dintre păzitorii oamenilor.

Fanii sunt încântați și de faptul că Big Hit Entertainment a ales să nu cenzureze tatuajele lui Jungkook, cum au mai făcut-o anterior, și fac glume spunând că anul a început cu bine.

Un gând despre „Jungkook se află în centrul atenției după ce fanii BTS au observat un nou detaliu

  1. mariagrafu

    Poate in trecut Big Hit a cenzurat tatuajele lui Jungkook pentru că acesta nu era de acord să le arate , zic asta deoarece la Jimin nu cenzurau …. iar acum poate JK s-a decis să le arate * doar parerea mea *

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s