Fosta soție a lui Eli din U-KISS spune că este șomeră și are datorii

 

În luna noiembrie anul trecut a fost anunțat faptuă că Eli din U-KISS și Ji Yeon Soo au decis să meargă pe drumuri separate, anunțându-și divorțul. Acum fosta soție a acestuia spune că este șomeră și are datorii de plătit.

În episodul lansat recent al emisiunii „Late-Night Shrine„, modelul Ji Yeon Soo a vorbit despre dificultățiile pe care le întâmpină crescând un copil de una singură. Fiind șomeră și având datorii, aceasta își plătește datoriile prin împrumuturi de la guvern. Ea a mai spus că nu a mai avut un job de aproximativ un an, trăind din împrumuturi și având grijă de copilul ei de cinci ani într-un apartament închiriat.

Nu îmi pot lua nici măcar un job part time zilele acestea. Regulile de distanțare socială au devenit și mai stricte și nu sunt multe oportunități. A existat o fabrică unde aveam un al doilea job unde împachetam măști de față. În această perioadă competiția a crescut foarte mult. Nu pot să am nici acel job chiar dacă îmi doresc acest lucru. Aș face orice încât să strâng bani.

Mai mult, aceasta a dezvăluit că ea a fost mereu ‘liderul’ și ‘cea care făcea bani în familie’, având în vededre că era cu 11 ani mai mare decât Eli. „Am fost o femeie care și-a dorit multă dragoste și un loc unde să pot mă pot alina, dar nu a mers niciodată.

Momentan Eli este în Statele Unite în timp ce Ji Yeon Soo și fiul ei sunt în Coreea.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s