Joo Ji Hoon va fi reprezentat de o nouă agenție

Joo Ji Hoon Signs Exclusive Contract With New Agency

În ciuda negocierilor cu fosta agenție, KeyEast, actorul Joo Ji Hoon a decis să meargă pe un nou drum cu o altă echipă de management.

Pe 4 ianuarie, H&Entertainment a anunțat că actorul a semnat un contract exclusiv cu firma lor. H&Entertainment a fost fondată de Hong Min Ki, care a fost vicepreședinte al KeyEast. Hong Min Ki lucrează cu Joo Ji Hoon din 2011. 

H&Entertainment a declarat: „Suntem încântați că Joo Ji Hoon s-a alăturat agenției noastre. Joo Ji Hoon a dat dovadă de farmec de neegalat prin numeroasele sale lucrări și a câștigat un fandom global dincolo de Asia. Vom face tot posibilul pentru a-l susține, astfel încât să poată construi o carieră de actorie mai puternică.”

H&Entertainment găzduiește un număr mare de actori celebri, printre care Jung Ryeo Won, Son Dam Bi, Kwak Dong Yeon, Jung In SunKrystal  din f(x) și mulți alții.

Joo Ji Hoon a avut roluri impresionante în multe filme și drame, inclusiv “Along With the Gods,” “Kingdom” și “Hyena.” este programată să fie difuzată cândva în 2021. Ultima drama filmată de vedetă,  “Mount Jiri”, va avea premiera în acest an.

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s