Jung Il Woo și Yuri din Girls’ Generation trăiesc o iubire interzisă

Upcoming Historical Drama Shares First Glimpse Of Jung Il Woo And Girls’ Generation’s Yuri As Forbidden Lovers

K-drama  “Bossam – Stealing Fate” ( titlu literal) a dezvăluit poze ale protagoniștilor principali!

 “Bossam – Stealing Fate” va spune povestea unei persoane care răpește accidental o prințesă. Acțiunea are loc  în timpul domniei regelui Gwanghae și se învârte în jurul lui Ba Woo și al prințesei Soo Kyung. Va fi o poveste de viață și dragoste care evocă opresiunea trăită de femei și săraci.

Jung Il Woo va reveni în această nouă dramă istorică sub numele de Ba Woo. Este un personaj misterios care trebuie să-și ascundă identitatea și să trăiască în sărăcie după ce a fost acuzat de conspirație la o vârstă fragedă. El se ocupă de tot felul de activități ilegale, cum ar fi jocurile de noroc, furtul și luptele, iar una dintre principalele sale sarcini este combinarea văduvelor, care nu aveau nicio speranță de a se recăsători, găsindu-le soți.

Yuri din Girls ‘Generation va  juca în primul ei rol într-o dramă istorică în rolul prințesei Soo Kyung, fiica regelui Gwanghae și nora cronicarului său Lee Yi Chum. În dramă, ea ajunge să fie văduvă înainte de noaptea nunții.

Pe 4 ianuarie, drama a împărtășit primele imagini ale celor doi protagoniști. Atmosfera este plină de tristețe și dor în timp ce aceștia se află pe un câmp. Soo Kyung se uită prudent la Ba Woo, în timp ce Ba Woo se uită în față cu o privire serioasă. Imaginile indică faptul că iubirea celor doi va fi una complicată.

MBN a comentat: „Drama va prezenta un farmec proaspăt, cu un scenariu unic, cu sentiment și sensibilitate coreene. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare drama istorică de fuziune bazată pe romantism ‘Bossam – Stealing Fate”. ”

Serialul va fi difuzat în prima jumătate a anului.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s