Kim Yong Ji vorbește despre aspirațiile sale pentru anul 2021, planurile pentru proiectele viitoare și multe altele

Kim Yong Ji Shares Her Goals For 2021, Plans For Future Content, And More

Kim Yong Ji este o rază de soare în pictorialul realizat pentru revista Elle!

În timpul interviului pentru ședința foto, Kim Yong Ji a vorbit despre rutina sa de îngrijire a pielii. Aceasta a dezvăluit: „Folosesc multe produse pentru piele. Aplic un ser gros, iar deasupra un strat gros de cremă. Apoi, mă spăl gentil pe față pentru a îndepărta excesul rămas pe piele și mă culc după ce aplic și o cremă calmantă.”

În cea mai recentă producție a sa, „Tale of the Nine-Tailed”, Kim Yong Ji a jucat rolul lui Ki Yoo Ri, o ființă gumiho care nu a mai fost om pentru o perioadă îndelungată. Actrița a vorbit despre sprijinul primit din partea lui Hwang Hee, care l-a interpretat pe Koo Shin Joo. Aceasta a vrut să-și exprime recunoștiința față de Hwang Hee, care și-a întins mereu primul mână înspre ea când filmau împreună și care a susținut-o asemenea unui pilon.

Actrița a continuat să povestească despre dorința sa de a se alătura platformei YouTube în viitor. Aceasta a explicat: „Îmi place să creez lucruri și îmi place să mănânc, deci este plăcut să mă gândesc că aș putea crea conținut în timp ce comunic cu oamenii. Totuși, ar trebui să încep după ce îmi pun amprenta în calitate de actriță. Nu contează când se va întâmpla, este un domeniu în care mi-ar plăcea să mă afirm.”

În ceea ce privește rezoluțiile sale pentru 2021, Kim Yong Ji a mărturisit: „Anul acesta s-a simțit de parcă timpul ar fi trecut de capul lui. Pentru anul următor, îmi propun să mă mișc cu 30 de minute mai devreme. Nu, 15 minute! Toată lumea poate fi de acord că 15 minute reprezintă practic o oră după amiaza, nu-i așa?”

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s