Minho din SHINee va găzdui emisiunea „My Ugly Duckling”

SHINee’s Minho To Be Special MC On “My Ugly Duckling,” His 1st Variety Show Appearance Since Return From Military

Minho din SHINee a filmat pentru o emisiune de divertisment, fiind prima sa apariție de acest tip de când și-a finalizat serviciul militar!

În data de 6 ianuarie, Newsen a anunțat că Minho a participat recent la filmările pentru emisiunea de divertisment marca SBS, „My Ugly Duckling”, cunoscută și sub numele de „My Little Old Boy”, în calitate de gazdă specială. Aceasta va fi prima sa apariție într-o producție de acest tip de la finalizarea serviciului militar din luna noiembrie.

Mai târziu în decursul acelei zile, o sursă a emisiunii a declarat pentru Hankook Ilbo: „Minho din SHINee a participat la filmări la sfârșitul lunii decembrie în rolul unei gazde speciale. Episodul este programat spre difuzare luna aceasta.”

„My Ugly Duckling” este o producție care se concentrează asupra mamelor celebrităților care privesc imagini din viața de zi cu zi a copiilor lor și le comentează.

Recent, Minho și-a făcut prima apariție într-o dramă de când a revenit în industrie, jucând în producția marca KakaoTV, „Lovestruck in the City”. De asemenea, a fost anunțată și revenirea pentru care trupa SHINee se pregătește  în această perioadă.

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Minho din SHINee va găzdui emisiunea „My Ugly Duckling”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s