Rosé din BLACKPINK dezvăluie de ce și-a vopsit părul din argintiu în roz

Artista explică fanilor motivul pentru care a făcut schimbarea majoră asupra părului său!

Pe coperta noului album BLACKPINK, intitulat THE ALBUM, fanii au putut observa părul argintiu al lui Rosé, pe care l-au complimentat de câte ori au avut ocazia, bucurându-se de alegerea artistei. Totuși, în videoclipul piesei Lovesick Girls, aceasta are părul roz. Fanii au început să-și discute de curiozitate, întrebându-se de factorul care a influențat-o să-și schimbe culoarea părului atât de repede.

Recent, Rosé a apărut într-un live pe Twitter, unde a răspunsul la întrebările fanilor. Când a fost întrebată de culoarea părului, aceasta a zâmbit oferind răspunsul. Se pare că motivul care a influențat-o să ia această decizie, este chiar Jisoo. Artista recunoaște că nu avea de gând să-și vopsească părul, rămânând astfel argintiu. Totuși, a devenit nehotărâtă în această privință, până când Jisoo a venit la ea cu întrebarea ,,Nu vei regreta faptul că nu-l vopsești?“. Auzind întrebarea, Rosé a decis să îl vopsească în culoarea roz.

Jennie a spus că îi place părul argintiu al artistei. Rosé a dezvăluit că datorită comentariului său amabil, a decis să pozeze totuși pentru coperta de album și fotografiile pentru teaser, având părul argintiu. Auzind acestea, cele două s-au amuzat.

Puteți urmări interviul aici:

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s