Jennie din BLACKPINK va deveni imaginea brandului de soju Chum Churum în locul lui Suzy

Jennie

Jennie din BLACKPINK o va înlocui pe Suzy ca imagine a unui brand de soju.

După ce a fost timp de patru ani imaginea sticlei de soju Chum Churum, Suzy predă oficial ștafeta lui Jennie din BLACKPINK. „Prima Iubire a Națiunii” Suzy a atras consumatorii cu imaginea sa elegantă care se potrivea perfect cu băutura. Contractul ei cu firma de soju s-a încheiat în noiembrie anul trecut.

Suzy

Jennie a fost aleasă ca model al brandului de soju datorită dualității sale, aceasta trecând foarte ușor de la un look drăgălaș la unul extrem de sexy. O dată cu noul model, cei care fac băutura Chum Churum au scăzut și concentrația de alcool din ea, de la 16,9% la 16,5%. Producția noului model va începe în ianuarie și va fi pusă în vânzare începând din luna februarie.

Jennie face reclamă pentru multe alte produse, fiind aleasă în 2018 ca modelul Chanel din Coreea de Sud. În ianuarie 2019 a început să facă reclamă pentru cosmeticele Hera, în 2020 a promovat imaginea modelului Samsung Galaxy S20 Aura Red and Blue, în iunie 2020 a început să facă reclame unor snacks-uri de la Lotte Confectionery, etc..

Suzy este cunoscută ca și „regină a reclamelor”. De la cosmetice, alcool, haine, mâncare, Suzy a promovat o mulțime de produse. În 2013, semnase 14 contracte de publicitate din care a încasat peste 1  milion de USD. De atunci probabil tarifele i-au crescut și mai mult.

 

Sursa

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s