Fanii au săpat și descoperit poze personale ale lui Winter din aespa care îi dovedesc frumusețea naturală

Winter

Winter din noua trupă de fete aespa continuă să atragă atenția internauților, pe măsură ce aceștia descoperă și mai multe fotografii personale din copilărie ale idolului.

Pe comunitățile online au continuat să circule pozele lui Winter din copilărie, sau Kim Min Jeong. Ea a fost prima membră aespa care a fost introdusă publicului și imediat a atras atenția cu imaginea ei superbă, mulți comparând-o cu Taeyeon din Girl’s Generation, iar  unii dintre internauți spunând că aceasta pare a fi sora mai mică a colegei de agenție Taeyeon.

Imediat ce debutul trupei aespa a fost anunțat de către cei de la SM, numele tuturor membrelor s-au clasat foarte sus pe motoarele de căutare din Coreea de Sud. Mai mult, au fost dezvăluite multe poze ale lor din copilărie, iar recent, au apărut noi fotografii cu Winter, care arată că aceasta a avut de când s-a născut o frumusețe specială.

Winter

Pozele ei distribuite sub de fotografii de tip colaj cuprind imagini ale sale din copilărie și până în adolescență. Îi putem admira trăsăturile feței deosebite și ochii mari.

Internautul care a postat pozele a mai spus că Kim Min Jeong a fost cooptată de SM Entertainment după ce oamenii agenției au remarcat-o la un festival de dans. Compania a aflat ulterior că aceasta poate și să cânte bine. Internauții au comentat că într-adevăr, pe lângă aspectul vizual deosebit, aceasta cântă și dansează foarte bine.

Idolul s-a pregătit la SM timp de patru ani și a fost dezvăluită publicului în data de 26 octombrie.

Winter

La trei zile după debutul oficial al aespa, fancam-urile cu evoluțiile membrelor de la Music Bank au fost încărcate pe canalul KBS de YouTube. Fancam-ul cu Winter a trecut de 1 milion de vizualizări în doar o zi, fiind probabil un record nou pentru o  membră a unei trupe care tocmai a debutat. Internauții coreeni au avut și ei o reacție mai mult decât pozitivă cu privire la debutul lui Winter, pe care oarecum o consideră „Asul” grupului novice aespa.

WinterPopularitatea aespa este un fenomen, fapt dovedit și de faptul că Winter a ajuns pe lista  „The 100 Most Beautiful Faces of 2020”.

Ce părere aveți despre pozele ei dinaintea debutului?

Sursa

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s