Grupul KINGDOM lansează un teaser video fantastic înainte de debut!

Trupa novice KINGDOM se pregătește de debut. Aceasta are în componență 2 foști membri din Varsity și ascunde talente speciale, unii dintre băieți fiind pricepuți la versuri, compus și coregrafie.

În 18 septembrie, agenția GF Entertainment a anunțat că pregătește un nou debut:  „Pregătim debutul unei noi trupe de băieți Kingdom, vizând luna ianuarie 2021.” CEO -ul agenției are experiență ca manager de actori, deci va fi interesant de observat această conversie către lumea K-pop.

KINGDOM este un grup format din 7 băieți: DannArtherMujinLouisIvanJahan, și Chiwoo. Membrii au diferite talente: unul este compozitor, altul este textier, altul se pricepe la coregrafii. În total, ei cunosc 4 limbi străine, ceea ce îi va ajuta cu siguranță să comunice mai ușor cu fanii internaționali. Vârsta medie a trupei era în septembrie de 19,5 ani. Arthur și Dann au făcut parte din trupa Varsity.

Debutul oficial al grupului KINGDOM va avea loc în 18 februarie. În 11 ianuarie CF. Entertainment a lansat un prim teaser cu membrul Arthur. Clipul este intitulat ‘Excalibur’, versiunea ‘Meteor’. Nu este încă foarte clar dacă Excalibur este titlul albumului de debut, sau al melodiei de titlu. 

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s