Mnet va lansa un program de audiții nou intitulat “Girls Planet 999” + internauții sunt revoltați

Watch: Mnet To Launch New Girl Group Audition Program “Girls Planet 999”

Postul Mnet se pregătește de o nouă competiție globală pentru fetele care vor să debuteze ca idoli.

Girls Planet 999” este un program care va a vea concurente coreene, chineze și japoneze care au același vis de a debuta într-un grup de idoli, în ciuda faptului că vorbesc limbi diferite și vin din culturi diferite. Creșterea lor în timp ce se îndreaptă spre scopul lor se va desfășura în lumea imaginară numită „Planeta fetelor” ( „Girls Planet”).

UNIVERSE, noua platformă globală K-pop dezvoltată de compania de jocuri NCSOFT, va fi partener cu „Girls Planet 999” și va oferi platforma oficială pentru show. Împreună cu sistemul global de votare pentru echipa care va debuta, UNIVERSE va găzdui diverse conținuturi digitale și servicii pentru fani.

Anterior, Mnet a lucrat cu platforma comunității de fani Big Hit Entertainment Weverse pentru a permite participarea globală a fanilor la „I-LAND”. În mod similar, Mnet va colabora cu NCSOFT pentru a produce conținut pentru publicul global, iar emisiunea intenționează, de asemenea, să transmită la nivel global pentru a obține un acces ușor la spectatorii din întreaga lume.

Pe 11 ianuarie a fost lansat primul teaser pentru „Girls Planet 999”. O fată merge pe un câmp plin de zăpadă în timp ce povestitorul împărtășește: „Aceasta este o poveste despre primii pași ai fetelor, pe măsură ce își asumă provocarea de a se îndrepta spre visele lor”. Împreună cu textul, „O lume nouă în care visul devine realitate”, se arată trei fete care sunt conectate între ele pe o planetă misterioasă.

„Girls Planet 999” va primi candidați până pe 21 februarie și orice femeie coreeană, chineză sau japoneză născută înainte de 1 ianuarie 2006 poate aplica. Solicitanții pot aplica, de asemenea, indiferent dacă sunt sau nu legați de o companie de divertisment sau au experiență de debut. În plus, persoanele de altă naționalitate pot aplica în continuare dacă sunt conectate la țările respective printr-o agenție de divertisment sau prin reședință. Mai multe detalii cu privire la programul și cererile pentru calificare pot fi găsite pe site-ul lor oficial.

Reacțiile internauților nu a fost însă prea plăcute. Mulți oameni își exprimă furia, spunând că Mnet nu reflectă deloc după ce toate controversele de manipulare a voturilor s-au petrecut în programele lor de supraviețuire. Unii au scirs: „Cu siguranță nu voi urmări acest lucru”, „Mnet ar trebui să se oprească cu programele lor de supraviețuire ridicole”, „Nu din nou, Mnet” și multe altele.

Voi ce părere aveți?

Sursa1

Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s