Kim So Yeon & Eugene au dezvăluit reacțiile partenerilor de viață la scenele de sărut din ‘The Penthouse’

Kim So Yeon și Eugene au dezvăluit cum au reacționat actorii Lee Sang Woo și Ki Tae Young la scenele de sărut din drama „Penthouse: War in Life”.

Pe 12 ianuarie, a fost difuzat un episod special al dramei numit „Penthouse – Hidden Room: Hidden Story”, iar actorul Uhm Ki Joon a spus că a fost foarte emoționat pentru că a trebuit să sărute rolurile principale Kim So Yeon, Eugene și Lee Ji Ah prin intermediul personajului său, Joo Dan Tae. El a mărturisit: „Am fost puțin neliniștit pentru că două dintre personaje sunt căsătorite”.

Kim So Yeon a spus despre soțul ei, actorul Lee Sang Woo: „Lee Sang Woo este Lee Sang Woo. Am vrut să le spun socrilor mai întâi cu privire la episoade în care apar aceste scene. Le-am spus că episoadele 7, 8, 9 și 10 vor apărea scene de sărut. Socrii mei mi-au spus că actoria este o muncă. Ei au fost înțelegători în legătură cu asta.”

În ceea ce-l privește pe soțul lui Eugene, actorul Ki Tae Young, ea a explicat: „Nu am urmărit niciodată drama împreună. Cred că a privit-o singur. Înțelege pentru că suntem actori. Mi-a spus că a văzut un articol unde s-a scris: „Oh Yoon Hee (personajul lui Eugene) și mâna ei neastâmpărată”. A auzit că am atins partea din spate a lui Um Ki Joon în timp ce îl sărutam, iar soțul meu m-a întrebat: Care e aceea mână neastâmpărată?”.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s