Actorul Bae Jin Woong răspunde acuzațiilor că ar fi încercat să violeze o colegă actriță junioare

Actor Bae Jin Woong Responds To Report That He Sexually Assaulted A Junior Actress

Actorul Bae Jin Woong a răspuns acuzațiilor de agresiune sexuală.

La 11 ianuarie, Sports Kyunghyang a raportat că un actor masculin „A” a fost cercetat de poliție pentru hărțuire sexuală și pentru că a încercat să o violeze „B”, o actriță și model de sex feminin și o cunoștință a sa. S-a raportat că acest incident a avut loc pe 23 decembrie în provincia Gyeonggi. 

Sports Kyunghyang a contactat un reprezentant al lui B, care a declarat: „În noaptea incidentului, A a înșelat-o pe B sugerându-i să se alăture lui și altor cunoștințe pentru o ieșire la  băut. A a ademenit-o pe B la o casă de vară din provincia Gyeonggi pe care o moștenise de la tatăl său. Locația se afla într-un loc izolat, iar A a profitat de faptul că B nu avea mașină și a condus-o el însuși. Nimeni altcineva nu era acolo, spre deosebire de ceea ce promisese. B nu a știut asta până nu a sosit.”

Reprezentantul lui B a continuat: „Prietenul lui B se îndrepta spre casa respectivă când A l-a luat-o brusc pe B de la spate și a început să o molesteze sexual. B a încercat să-l oprească și el a făcut niște glume obraznice, și-a scos pantalonii și a făcut ceva dezgustător. A a continuat să încerce să o forțeze pe B și, încercând să scape de el, B a suferit vânătăi pe tot corpul. De asemenea, a avut cicatrici pe piept.”

Potrivit raportului, A și B se cunoșteau de cinci ani, iar B se întâlnise anterior cu prietenul apropiat al lui A. După incident, B a sunat la poliție și a fost supusă interogării ca victimă. B ar fi primit, de asemenea, consiliere psihologică din cauza incidentului. Se pare că A va fi supus audierii poliției pe 16 ianuarie.

Sports Kyunghyang a afirmat că A este un actor care a apărut în filme ca “Man of Will” și “Beasts Clawing at Straws” și în K-drama “Good Casting.” După ce au văzut articolul, alte portaluri au  speculat că actorul la care se face referire este Bae Jin Woong.

Pe 12 ianuarie, avocații lui Bae Jin Woong au publicat o declarație prin care respingeau rapoartele de agresiune sexuală. Declarația precizează următoarele:

Aici  este Park Ji Hoon, de la firma de avocatură Yoo Han, în calitate de reprezentant legal al lui Bae Jin Woong.

La 11 ianuarie 2020, o agenție de știri a raportat că actorul Bae Jin Woong a fost anchetat de poliție pentru hărțuire sexuală și tentativă de viol a lui B, o actriță junioară. (Deși Bae Jin Woong nu a fost menționat cu numele, raportul a arătat clar prin alte detalii că Bae Jin Woong era persoana din raport.) Ulterior, mai multe portaluri mass-media au folosit numele real al lui Bae Jin Woong pentru a repeta conținutul acestui raport original.  

Cu toate acestea, toate rapoartele despre Bae Jin Woong sunt false. Este adevărat că B a depus o plângere penală împotriva lui Bae Jin Woong, acuzându-l de agresiune sexuală, dar acuzația lui B este de o falsitate evidentă. În prezent lucrăm la asigurarea diferitelor dovezi cu privire la acest lucru. De asemenea, înainte ca raportul să apară, firma noastră de avocatură a depus o plângere penală împotriva lui B pentru agresiune indecentă. 

Aceste portaluri de presă nici nu au făcut nici cea mai mică încercare de a verifica adevărul cu reprezentanții lui Bae Jin Woong și, în schimb, au raportat despre falsurile răutăcioase și nefondate ale lui B, ca și cum ar fi adevărul. Acest tip de comportament arată că mass-media pare să fi abandonat orice urmă de bun simț și conștiință. 

Vă informăm că intenționăm să luăm măsuri legale puternice împotriva celor care răspândesc zvonuri nefondate și false despre Bae Jin Woong. 

Tot pe 12 ianuarie, Sports Kyunghyang a publicat un alt reportaj cu un interviu cu B. Întrebată de ce a plecat la Pocheon, provincia Gyeonggi, ea a spus: „Era cineva pe care îl cunoșteam de cinci ani. Fostul meu iubit este prietenul său apropiat. M-a sunat și mi-a spus că ar trebui să mă alătur tuturor prietenilor noștri de acolo pentru a bea ceva. El a spus că trebuie să fie Pocheon, așa că am spus că nu am mașină. A venit să mă ia. El a spus că era un loc în care fusese o celebră actriță cu o zi înainte, așa că m-am simțit puțin mai în siguranță. Dar când am ajuns, nu era nimeni acolo. Era într-un loc izolat și m-am speriat, așa că am sunat pe cineva pe care știam să vină. Bae Jin Woong s-a supărat pe mine pentru că am făcut asta.”

Ea a continuat: „Am băut o bere și l-am așteptat aproximativ o oră pe prietenul meu. Am luat cina și am băut. Nu știu cât timp a trecut, dar dintr-o dată Bae Jin Woong a apărut în nimic altceva decât în ​​ lenjeria sa intimă roșie. M-a apucat din spate și a început să se poarte obraznic. De asemenea, a făcut o mulțime de glume lascive. Nu puteam fugi pentru că se afla într-un loc atât de izolat, așa că nu puteam decât să-l aștept pe prietenul meu. Dar apoi a început să pună mâna în mine. Și-a scos pantalonii … îți poți imagina ce s-a întâmplat mai departe. El a făcut „aia” pe toată fața mea. În contra-plângerea împotriva mea, el mă învinuiește pentru acțiunea respectivă. El spune că am atins „acea” parte din el. Mi-a apucat sânii cu putere și mi-a lăsat cicatrici pe piept. Am țipat și m-am zbătut haotic.”

Întrebată dacă își poate aminti clar incidentul, ea a răspuns: „Cum aș putea uita așa ceva după ce am băut doar o băutură? El a spus lucruri de genul: „Sânii tăi se simt de parcă au fost operați. Nu se simt plăcut.”Am văzut articole în care încearcă să se joace cu presa, spunând că cuvântul „viol” nu a fost folosit niciodată. Dar prietenul meu a auzit ce a spus. Au existat comentarii și mai rele. În fața prietenului meu, el a spus: „Dacă nu ai fi aici, aș fi putut s-o las însărcinată cu gemeni”. Îmi amintesc încă acele comentarii și mă trezesc panicată în toiul nopții.”

Întrebată de ce a întârziat cu depunerea unei plângeri, ea a spus: „Am plecat din acea casă în zori. Nu puteam înțelege de ce mi s-a întâmplat asta. L-am contactat pentru a vedea dacă își va cere scuze, dar el nu a răspuns. A fost un șoc atât de mare încât m-am îmbolnăvit o vreme. După aceea, am raportat incidentul poliției dinGangnam și am fost supusă întrebărilor. Nu-mi vine să cred că atacatorul meu m-a dat în judecată. De ce aș comite un atac indecent împotriva lui Bae Jin Woong? Are 187 cm  și este puternic din punct de vedere fizic. Cum l-aș putea învinge? Va fi o luptă legală dificilă, dar voi lupta până la sfârșit”.

 

Sursa

 

 

 

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s