[CCC] Un antrenor susține că agențiile îi obligă pe idoli să facă gesturi fizice de tip gay

Articol: Un antrenor de idoli face o mărturisire șocantă: „agențiile îi forțează pe idoli să se atingă în stilul gay”.

A, un antrenor de dans pentru idoli și YouTuber, a postat în 13 ianuarie un videoclip intitulat  „cultura cuplului de același sex folosită pentru a face bani în industria de entertainment”.

În videoclip, el a dezvăluit: „agențiile forțează idolii de sex masculin să facă „skinship gay” pentru conținutul „alpes” (vezi definiție mai jos *) care provoacă agitație în mass-media. Când există semne că fanii își văd favoriții de o manieră favorabilă în atitudini gay, și încep să facă cupluri „OO” în cadrul grupului, agenția le recomandă idolilor să facă mai multe gesturi de tip „skinship”  (să se atingă) pentru a profita de situație.”

El a adăugat: „Agențiile instruiesc idolii masculini să se atingă mai mult în mod intenționat când urcă pe scenă sau la transmisiuni, astfel încât fanii să capteze momentul și să-l răspândească pe rețelele de socializare”.

Apoi a dezvăluit conversații de pe katalk cu idoli activi în videoclipul său în care un idol a scris: „există multe cupluri gay de tip business. Fanii se conectează, iar idolii (ca răspuns la aceasta) fac în mod deliberat (skinship)”.

Apoi el a mai dezvăluit că agențiile folosesc „alpes” (vezi definiție mai jos) pentru a genera profituri și se referă la aceste activități ca la „begaper” (prestație gay de tip business ) și „begacher” (cuplu de business gay). De fapt, o mare agenție a organizat chiar și un „concurs de alegere a fanilor”.

Mulți dintre idolii bărbați care sunt de obicei vizați sexual pentru conținutul „alpes” nu se simt inconfortabil cu acest lucru, dar o fac „pentru că sunt forțați de companie în scopuri comerciale”.

Zilele acestea, o petiție a fost postată pe site-ul național de petiții de la Casa Albastră din Coreea de Sud, prin care se solicită penalizarea utilizatorilor RPS care creează conținut sexual cu idoli masculini care sunt minori. Pe 13 ianuarie, petiția adunase 170 000 de semnături deja. 

[+1,813, -246] Feminaziștii ne înghit țara … vă rog să vă treziți!

[+1,363, -22] Crearea de fanficuri gay folosind teme sexuale cu minori, de tip X, și apoi distribuirea și vânzarea lor fără consimțământ nu este o cultură, ci o crimă sexuală. „Alpes”, deepfakes, molka sau orice altceva, trebuie eradicată.

[+521, -9] Au apărat cultura „skinship-ului gay” atât de tare pentru a-și șterge conturile de pe rețelele de socializare și a fugi acum ㅋㅋㅋ. Și de ce agențiile merg în justiție abia acum când au profitat tot timpul?

[+408, -13] Dacă aceasta este într-adevăr o cultură așa cum se spune, atunci este o cultură malițioasă și murdară pe care o exploatează pentru bani care trebuie eradicată !!

[+369, -8] Ați spus că lacrimile victimelor sunt dovada, deci de ce această mărturie nu ar fi o dovadă?

[+79, -2] Se pare că mulți oameni nu înțeleg de ce acest lucru este inconfortabil pentru idolii masculini. Imaginați-vă cu sexele schimbate și că  un idol feminin este forțat să își  expună pielea și să se atingă cu alți membri. Apoi adăugați zgomote „gemete sexuale”, creați un fan fic porno, împărtășiți-l unul cu altul în secret și percepeți bani pentru acesta. Pur și simplu nu înțeleg de ce nu se face o problemă uriașă în mass-media acum toată povestea asta.

[+41, -1] Pedepsiți-i pentru că i-au luat pe dragii fii ai unei familii și i-au transformat în perversi.

[+34, -1] Sincer am avut sentimentul că se întâmplă asta. Ori de câte ori filmează idoli, mereu am crezut că este suspect când se ating în mod intenționat, în special cuplurile de idoli care sunt populare printre fani. Am avut sentimentul că sunt forțați de agenții … aceasta este de fapt o problemă destul de gravă.

[+29, -2] Ah … este foarte dezgustător. Nu știu de ce fanii fac asta … asta e v*ol.

[+4, -1] Există un motiv pentru care „kpop” este numit „gay pop”

 

 alpes = termen care  înseamnă ‘Real Person Slash’ (RPS), ‘Slash’ însemnând un cuplu gay. Alpes se referă la actul de a crea conținut homosexual folosind un protagonist idol „real”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s