Park Shin Hye se transformă într-o războinică în K-drama “Sisyphus: The Myth”

Park Shin Hye Transforms Into Brave Warrior In Upcoming Drama “Sisyphus: The Myth”

K-drama “Sisyphus: The Myth” a prezentat imagini inedite ale actriței Park Shin Hye, care se pregătește să revină curând pe micile ecrane, de data aceasta într-un rol de luptătoare.

“Sisyphus: The Myth” este o dramă fantastică de mister în care Cho Seung Woo joacă rolul lui Han Tae Sool, un inginer genial care se lansează într-o aventură periculoasă pentru a scoate la lumină ființe ascunse care locuiesc în secret în lumea noastră, iar Park Shin Hye va fi salvatoarea sa Kang Seo Hae, care a parcurs o cale lungă și periculoasă pentru el. 

Park Shin Hye va impresiona publicul cu scene de acțiune de calitate ca  războinica neînfricată Kang Seo Hae. Kang Seo Hae este un personaj extrem de priceput care folosește frânghii pentru a se deplasa între clădirile înalte din Seul, prinde bărbați mari cu mâinile goale și se mândrește cu o precizie maximă atunci când trage. Cu toate acestea, ea poate fi și imprevizibil de ciudată, deoarece mănâncă banane cu coaja pe ele și spune că aerul este proaspăt în zilele în care nivelul de praf este cel mai ridicat. 

În primele ei fotografii, Kang Seo Hae ține o pușcă și se concentrează asupra țintei sale, fiind extrem de carismatică în timp ce țintește hotărâtă.

“Sisyphus: The Myth” este regizată de Jin Hyuk, care a lucrat anterior la K-dramele “The Legend of the Blue Sea”, “Doctor Stranger”, “Master’s Sun” și multe altele, și este scrisă de Lee Jae In și Jeon Chan Ho. “Sisyphus: The Myth” va avea premiera în luna februarie, după ce se încheie serialul “Run On.”

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s