GOT7 rememorează timpul petrecut împreună printr-un videoclip special

GOT7 Aren't Afraid Of The 7-Year Curse And Here's Why - Koreaboo

Trupa GOT7 dezvăluie un videoclip special cu ocazia împlinirii a șapte ani de la debut: „7 Years with GOT7”.

Videoclipul special surprinde momente din concerte, promovările albumelor și întâlnirilor cu fanii trupei în ultimii 7 ani. Grupul a debutat cu piesa „Girls Girls Girls” și cu albumul „Identify” sub JYP Entertainment în 2014, iar agenția a confirmat recent că nici unul din cei 7 membri nu reînnoiește contractul.

Dacă sunteți curioși să vedeți cum au crescut JB, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam și Yugyeom ca o familie puteți urmări videoclipul de mai jos:

 

Sursa

Un gând despre „GOT7 rememorează timpul petrecut împreună printr-un videoclip special

  1. Everever

    Deci, cred ca vizionarea de k-drame a fost cel mai bun lucru pe care l am facut. Cand vizionam dream high2, m-am îndrăgostit de JB, nu pot nega asta, după am aflat ca intr-o trupă sa zic asa chiar cu colegul lui din film, deci iti dai seama ce bucuroasă eram. După ce am intrat tot mai mult in aceasta lume, k-pop, si am descoperit diverși artiști, mi am dat seama ca JB canta in alta trupă, erau inca 6 chiar cu el, nu înțelegeam ce se petrece, si dupa m-am documentat si am aflat ca a debutat cu alta trupă, alături de colegul lui Junior, de pe atunci. Astfel ca am inceput sa ma uit la ei, sa ii ascult, sa ii privesc, si tot asa pana am realizat ca aveam si un nume, IGOT7 sau ahgase cum ne numim noi.
    De 8 sau 9 ca nici nu mai stiu daca e sa ma întrebi, sunt aici cu ei, au trecut atatia ani si am senzatia ca ii stim dintotdeauna, daca e sa ma întrebi cum era viata mea dinainte sa ii stiu, nu pot sa iti zic, pentru ca nu imi amintesc ce ascultam la ce ma uitam, ce cântăreți preferam. Asa ca multumesc GOT7 ca m-am descoperit si eu alături de voi odata cu voi.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s