Irene din Red Velvet își salută fanii de Anul Nou și își cere din nou scuze pentru controversa în care a fost implicată

Irene începe anul cerându-și scuze de la fanii săi printr-un mesaj înduioșător.

După relatarea directă a editorului Kang Kook Hwa despre un idol nepoliticos, Irene din Red Velvet a ieșit în fața publicului, recunoscând că ea este celebritatea despre care se vorbește. Deși și-a cerut scuze pentru comportamentul ei răutăcios, fanii au creat o adevărată controversă pe rețetele de socializare, unii mai supărați decât ceilalți. După incident, artista a ieșit din lumina reflectoarelor. Pe 15 ianuarie, ea a revenit cu mesajul următor pentru fanii săi:

,,Bună dimineața! Aici este Irene. Azi a nins, iar vremea s-a răcit cu mult. Sunteți bine cu toții? Am întârziat, dar tremur în timp ce vă transmit acest salut. În primul rând, aș vrea să îmi cer scuze pentru că am creat atât de multă durere și îngrijorare tuturor persoanelor din jurul meu, totul din cauza comportamentului meu inadecvat. Mi-am început cariera ca stagiar la vârsta de 19 ani, cam prin 2009. De atunci până în prezent, mă aflu în fața voastră ca membră a trupei Red Velvet, cu numele meu, Irene. Am trăit mereu în mica mea societate din lumea divertismentului, încercând să fac pe plac tuturor, deoarece consider că a face bine este cel mai important lucru din lume. Am trăit mereu gândindu-mă că mă înțeleg cu toți din jurul meu, fără să mă gândesc vreodată că modul meu de a aborda o situație sau de a comunica este total greșit. Am crezut doar că fiecare are modul său de comunicare diferit. Mulți oameni s-au îngrijorat pentru mine, urmând să primesc multe mustrări de la fanii sau apropiații mei. Mi-am luat timp să reflectez asupra greșelilor mele. Deoarece acum nu mai pot da timpul înapoi, voi depune eforturi mari să mă schimb și să nu mai fac aceleași greșeli. Mi-am dat seama de gravitatea cuvintelor mele, dar promit că voi încerca să fiu o persoană mult mai matură. Plănuiesc ca pe viitor să nu mai fiu doar lider al trupei Red Velvet și idol k-pop. Voi deveni o ființă umană și, ca Bae Hyun Joo, promit că nu o să mai fiți dezamăgiți de mine. Sper din tot sufletul ca nimeni să nu mai fie criticat sau jignit, mai ales din cauza acțiunilor mele. E târziu, dar vă doresc un an nou fericit tuturor!”

Ce părere aveți despre mesajul artistei?

sursa: allkpop

3 gânduri despre „Irene din Red Velvet își salută fanii de Anul Nou și își cere din nou scuze pentru controversa în care a fost implicată

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s