MLD Entertainment va da în judecată trei internauți pentru manipularea și răspândirea fotografiilor cu Nancy din MOMOLAND

În data de 15 ianuarie, MLD Entertainment a lansat o declarație cu privire la controversa recentă, în care câteva persoane au editat ilegal fotografii cu Nancy din MOMOLAND și le-au răspândit pe internet.

Această situație a avut consecințe negative asupra stării emoționale a lui Nancy, așadar agenția a anunțat că va lua măsuri legale pentru pedepsirea vinovaților. O nouă declarație anunță: „Momentan, lucrăm cu Poliția Districtului Central Gyeonggi pentru infracțiuni cibernetice. Vom înainta procese legale împotriva celor care ne-au filmat artistul și care au răspândit fotografii în mediul online.

Agenția a continuat: „Plănuim să depunem tot efortul pentru a ne proteja artistul și pentru a colabora cu poliția. De asemenea, supraveghem activitatea din mediul online pentru a nu exista mai multe pagube.

În final, MLD Entertainment a cerut fanilor să raporteze orice activitate malițioasă în format PDF și să trimită dovezile prin intermediul e-mail.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s