Tony Ahn crede că nu ar mai ajunge membru H.O.T dacă ar fi ca grupul să debuteze acum

Tony Ahn nu crede că ar mai putea să fie idol dacă ar trebui să debuteze în această generație.

Tony Ahn a făcut parte din H.O.T, un grup arhicunoscut al anilor nouăzeci care a contribuit la evoluția muzicii coreene de-a lungul anilor. Acesta a reușit să vândă peste 6,4 milioane de albume în Coreea și a câștigat o popularitate uriașă. Tony Ahn în special era unul dintre cel mai iubiți membri pentru aspectul său simpatic.

Însă acesta a dezvăluit recent la o emisiune: „Dacă H.O.T ar trebui să promoveze în zilele noastre cu conceptul de atunci, ar fi foarte dificil să ajung membru.

Membrii emisiunii au fost uimiți de afirmația lui, întrucât Tony Ahn are o voce frumoasă și reușea să se descurce cu coregrafii dificile. Însă acesta a explicat: „Idolii din ziua de astăzi sunt foarte talentați și au abilități excepționale. Generația aceasta are multe talente, iar eu duc lipsă. Nu cred că aș reuși să ajung în echipă.

O altă gazdă a întrebat: „Nu erai tu cel frumos din grup?”, la care Moon Hee Jun a răspuns în glumă: „Nu, nu, el era cel amabil. Să fie amabil și să vorbească engleză”, făcându-i pe toți să râdă.

Cu toate acestea, Moon Hee Jun a insistat asupra faptului că H.O.T nu ar fi avut niciodată aceeași popularitate fără Tony, întrucât vocea lui devenise un fel de semnătură pentru hitul „Candy”.

De asemenea, mulți internauți au fost de acord că Tony se potrivește perfect conceptului H.O.T și că ar fi ajuns în echipă chiar și în ziua de astăzi: „Cu siguranță ar fi fost popular dacă ar fi debutat astăzi”, „A fost cel mai popular membru atunci”, „Era atât de popular, chiar și astăzi ar câștiga o mulțime de fani”, „Tony vorbește prostii”, „Membrii H.O.T erau foarte talentați, încă sunt foarte buni.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s