Son Ye Jin le mulțumește fanilor care i-au sărbătorit ziua de naștere

Este primul mesaj pe care Son Ye Jin îl postează după anunțul relației ei cu Hyun Bin. Actrița le este recunoscătoare fanilor care o susțin în continuare.

Pe 14 ianuarie, Son Ye Jin a împărtășit fotografii cu cadouri pe care fanii i le-au trimis la începutul acestei săptămâni. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere pe 11 ianuarie. Anul acesta, aniversarea ei a fost puțin mai specială, deoarece marchează, de asemenea, cea de-a 20-a aniversare de la debutul său în industrie și prima zi de naștere de la confirmarea relației cu actorul Hyun Bin.

Actrița și-a exprimat recunoștința în legendă: „Este prima dată când primesc atât de mult … Atât de multe prăjituri cu flori și cadouri de ziua mea. Ah … Acest lucru este foarte surprinzător și emoționant. Și am primit de asemenea felicitări mari pentru sărbătoarea de 20 de ani de la debut. Așa mi-am spus că înseamnă că am petrecut 20 de ani foarte valoroși..

Actrița a continuat: „Pot fi mândră de mine și pot simți că sunt o persoană atât de norocoasă. Voi m-ați făcut să mă simt așa. Pot să încep anul cu căldura și susținerea voastră cea mare, așa că sunt foarte încântată și copleșită. Cum pot să împărtășesc inima mea recunoscătoare cu voi … Sper că anul acesta va fi mai bun cu toată lumea.”

Pe 1 ianuarie, Son Ye Jin a confirmat că se întâlnește cu Hyun Bin după ce fotografiile lor se de la  o întâlnire au fost publicate de Dispatch. Cei doi au lucrat împreună pentru filmul „Negociation” și drama „Crash Landing on You și au primit multă dragoste de la fanii din întreaga lume pentru  chimia lor excepțională.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s