Kihyun din MONSTA X a donat pentru a ajuta fetele din familii sărace

Kihyun din MONSTA X a donat 10 milioane de woni pentru o organizație de caritate.

ONG-ul internațional Good Neighbors, care se ocupă de probleme de dezvoltare și de ajutorarea celor aflați în dificultate, a anunțat că vocalistul trupei MONSTA X a donat 0 millioane de woni (aproximativ $9 062). Donația va fi folosită pentru a cumpăra chituri de produse sanitare pentru fetele care vin din familii cu venituri reduse,

Anul trecut, trupa MONSTA X a donat fără să anunțe agenția Starship Ent, pe 1 martie (ziua lui Wonho) 100 de milioane de woni (aproximativ $90 600) tot către Good Neighbors, banii fiiind destinați eforturilor de ajutorare a celor afectați de COVID-19 în regiunile Daegu și Gyeongsang de Nord. Ulterior, MONSTA X și fanclubul Monbebe au devenit membri ai Good Neighbor, în clubul organizației numit The Neighbors Club, un statut care îi răsplătește pe cei care au făcut donații de cel puțin 10 milioane de woni într-un an pentru a ajuta ONG-ul sau pe cei care au participat la activități importante pentru a susține cultura de a face donații pentru cei nevoiași.   

Kihyun a spus despre recenta sa donație: : “Am primit la sfârșitul anului trecut un premiu mare datorită susținerii fanilor mei, și am decis să donez pentru a-mi exprima bucuria pentru acel premiu. Sper că asta le va ajuta pe fete să crească.”

Recent MONSTA X a obținut premiile pentru Cel Mai Bun Grup  la 35th Golden Disc Awards, Cea Mai Bună Scenă (Daesang) la 2020 Asia Artist Awards, Cea Mai Bună Evoluție la  2020 Melon Music Awards, Artistul Anului la The Fact Music Awards și Cea Mai Bună Scenă la 2020 Mnet Asian Music Awards. Probabil premiul cel mare la care se referă Kihyun este cel de la AAAs, primul premiu Daesang obținut în cariera MONSTA X.

Hwang Sung Joo, director de marketing la Good Neighbors, a comentat: “Îi mulțumim lui Kihyun din MONSTA X care a participat la o donație pentru a proteja copiii care trec prin această iarnă friguroasă din cauza atât a frigului cât și a suprapunerii cu criza de COVID-19. Good Neighbors va oferi servicii profesionale, cum ar fi consiliere și servicii de mentorat, pe lângă  sprijin financiar, fetelor care provin din familii cu venituri mici, pentru ca ele să se maturizeze fiind sănătoase..”

Sursa

 

Un gând despre „Kihyun din MONSTA X a donat pentru a ajuta fetele din familii sărace

  1. youabby

    Bravo lui Kihyun ca a facut un gest asa frumos intr-o perioada cand multe persoane se afla in dificultate.
    Ma bucur pentru toate premiile castigate de Monsta X si sper sa aiba parte de cat mai multe in continuare!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s