Kim So Hyun devine cea mai tânără actriță care a depășit 10 milioane de urmăritori pe Instagram

Kim So Hyun a dezvăluit cum a reușit să atingă acest număr impresionant!

Tânăra actriță nu a împărtășit niciodată în mod activ imagini din viața sa de zi cu zi, însă a fost mereu prezentă când vine vorba de fotografii care au ca scop promovarea activităților sale. Astfel, Kim So Hyun a reușit să atragă fani din toată lumea, care au fost foarte interesați de proiectele tinerei. Pe lângă promovarea activităților personale, aceasta a fost mereu activă cu urările sau felicitările cu ocazia unei sărbători sau a unui eveniment important din viața oamenilor. Mesajele ei au binedispus mereu fanii, iar elevii care aveau examene importante au fost înveseliți de actriță.

Într-un interviu pentru revista TS din 2017, So Hyun a declarat: ,,Vreau să urmăresc la rândul meu toți fanii pe rețelele de socializare. A fost o vreme în care stăteam trează chiar și noaptea, doar pentru a urmări la rândul meu pe cei care deja mă urmăreau. La un moment dat, contul mi-a fost restricționat. Cred că acest lucru s-a întâmplat din cauză că am încercat să urmăresc atât de multe persoane într-un timp atât de scurt.”

Odată cu atingerea pragului de 10 milioane de urmăritori, aceasta s-a alăturat lui IU, Suzy, Song Hye Kyo, Lee Sung Kyung, Yoona și Park Shin Hye, alte actrițe care au depășit acestă număr. Kim So Hyun este cea mai tânără dintre acestea.

sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s