CRAVITY a plagiat videoclipul trupei TREASURE? + trupa este din nou acuzată

Se pare că internauții și fanii găsesc în continuare motive pentru care să acuze trupa CRAVITY de plagire!

În trecut a fost acuzată de plagierea trupelor EXO, NCT, GOT7, iar acum TREASURE.

Mai jos sunt prezentate mai multe colaje și în partea stângă avem noul videoclip al băieților din CRAVITY, iar în partea dreaptă, videoclipurile pentru ”Boy” și ”I Love You” de la TREASURE, lansate anul trecut.

La capitolul EXO – logoul trupei și elemente din videoclipurile melodiilor „Tempo”, „Call Me Baby”, „Thursday” și „Overdose”:

Coregrafia trupei NCT 127 de la melodia „Cherry Bomb”:

GOT7:

Niște comentarii ale internauților coreeni de pe pann:

1. [+309, -23] Uau…echipa trupei acesteia este la un cu totul alt nivel când vine vorba de copierea altor artiști…adică au preluat și contopit videoclipurile trupei EXO?

2. [+251, -8] Sunt fan al altei trupe, dar chiar dacă unele acuzații mi se par puțin exagerate, cubul acela este exact ca cel al trupei EXO.

3. [+69, -2] Fanii EXO-L n-au înjurat trupa CRAVITY, ci au înjurat agenția eiㅋㅋ Alți fani sunt așa de răi~ De ce faceți asta? După au venit să se ia și de noi, fanii EXO-L

4. [+66, -28] CRAVITY e din nou într-un scandal de plagiere

5. [+45, -9] Au copiat aproape toată coregrafia melodiei ‘Cherry Bomb’ 

Sursa

9 gânduri despre „CRAVITY a plagiat videoclipul trupei TREASURE? + trupa este din nou acuzată

  1. hyunamyou

   Inteleg ca poate esti fana, dar este ridicol sa negi adevarul evident. Cum am spus, scenele sunt aproape identice si unde ai mai vazut cazuri asemanatoare in care nu s-a facut scandal? In kpop se face scandal si cand nu trebuie (in cazuri chiar putin asemanatoare). Vorbesti de parca acest tam-tam este aiurea, dar e vorba de munca unor grupuri aici si este ieftin sa le-o furi. Eu nu am spus nimic de Gravity, dar este totusi imaginea lor, adica hai sa fim seriosi.
   Apropo, ultima ta propozitie se cam contrazice cu restul comentariului tau, recunosti intr-un fel plagierea, dar vrei sa-i aperi, mda, dragut si trist in acelasi timp:)

   Apreciază

   Răspunde
 1. Dumi

  Imi pare rau pentru ei. Parca compania ar fi împotriva trupei…ea nu are nici o vina, dar ce designeri au de nu-s in stare sa le faca un videoclip calumea…
  Trupa e foarte buna si melodia asa ca din pacate astfel de neprofesionalism strica din imaginea lor. Dacă e să vorbim doar de această scena, nu e foarte asemănătoare cu TREASURE, dar faptul că se repeta greșeala oamenii stau cu ochii pe ei să găsească din nou altele.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Emilia

  Nu sunt fana lor si nu îi apar, nu mai că de fiecare dată când revine se întâmplă asta, și primes tot timpul hate. Ar trebui ca compania lor să se documenteze mai bine.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s