Fanii trupei BTS sunt încântați că Vicepreședintele SUA Kamala Harris este un ARMY!

Cine ar fi crezut că noul Vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii este fan al trupei BTS?

În 20 ianuarie, Kamala Harris a depus jurământul, devenind Vicepreședinte al SUA. Ea a făcut istorie devenind prima femeie Vicepreședinte, prima femeie de culoare Vicepreședinte și prima femeie de origine sud asiatică care ocupă această funcție în cel mai puternic stat din lume. 

Fanii trupei BTS imediat au și studiat-o și au găsit că ea urmărește contul trupei BTS pe Twitter. Mai mult, aceasta a inclus trupa BTS pe lista ei de pe Spotify. Vedeți mai jos că aceasta a trecut melodia „Boy With Luv” la favoritele sale.

Deși nu este oficială știrea că doamna Kamala Harris este un ARMY, fanii BTS sunt încântați. Kamala Harris nu este prima personalitate politică americană care ascultă K-pop. Președintele SUA Barack Obama și fiicele sale erau fani SHINee, iar acesta a introdus numele trupei în speech-ul său în fața oficialilor sud coreeni cu care avea negocieri, iar fiica lui Donald Trump, Ivanka, este fană EXO și atât ea, cât și tatăl ei s-au  întâlnit cu idolii în timpul mandatului lui Trump la Casa Albă.

Fanii ARMY sunt încântați că și-au găsit un nou membru al fandomului la Casa Albă.

Rămâne să vedem ce interacțiune va avea Vicepreședinta nou aleasă în funcție Kamala Harris cu idolii săi favoriți, atunci când va avea ocazia. Reamintim că relațiile dintre SUA  și Coreea de Sud se bucură de un caracter special, deci probabil ne putem aștepta la niște întâlniri la nivel înalt americano-sud coreene foarte curând.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s