Platforma UNIVERSE anunță un concert online gratis pentru utilizatorii săi cu: MONSTA X, Kang Daniel, ASTRO, IZ*ONE + alții

UNI-KON: lineup de idols Kpop que se unen al concierto gratuito de UNIVERSE  Noticias Peru

Noua platformă globală online a adunat deja peste 4 milioane de precomenzi. 80% din fanii înscriși sunt fani internaționali. UNIVERSE le pregătește acestor utilizatori și consumatori de K-pop un mega concert online gratis, pe 14 februarie.

Platforma UNIVERSE, dedicată fanilor K-pop, care urmează să fie lansată în 28 ianuarie, le pregătește utilizatorilor un spațiu de întâlnire și interacțiune cu idolii, oferindu-le tot felul de tipuri de conținut, printre care și jocuri online cu idolii etc.. De asemenea, UNIVERSE a anunțat că va găzdui primul său concert online, intitulat ‘UNI-KON‘, chiar de Ziua Îndrăgostiților. 

Concertul are ca scop sărbătorirea oficială a lansării aplicației prin Google Play Store și App Store. Concertul online din 14  februarie, ora 13.00 (ora României), îi va avea ca artiști invitați pe: MONSTA X, ASTRO, Kang Daniel, Oh My Girl, IZ*ONE, Cosmic Girls, The Boyz, Park Ji Hoon, ATEEZ, AB6IX, (G)I-DLE, CIX, CRAVITY și WEi!

Concertul va utiliza tehnică de ultimă oră care să îi facă pe spectatori să experimenteze un show de înaltă calitate, cu imagini ce pot fi urmărite din mai multe unghiuri filmate cu ajutorul tehnologiilor de tip XR (realitate extinsă), MX (realitate mixtă) și AR (realitate augmentată). 

Aveți mai jos teaserul video de promovare al concertului: 

 

 

Surse: hellokpop, allkpop, kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s