“Love (Ft. Marriage And Divorce)” are o premiere puternică în ciuda competiției cu drama “Mr. Queen”

“Love (Ft. Marriage And Divorce)” se estrena con fuertes índices de audiencia en medio de una dura competencia de “Mr. Queen”

Noua dramă de pe canalul TV Chosun are un început promițător!

“Love (ft. Marriage and Divorce)”, jucată de actorii Sung Hoon, Lee Tae Gon, Park Joo Mi și alții, va spune povestea a trei cupluri care se confruntă cu diverse probleme în mariajul lor. Pe 23 ianuarie, primul episod al dramei a înregistrat la nivel național un rating de 6,9%, iar în Seul a ajuns la 7,7%.

Între timp, drama istorică de pe tvN, “Mr. Queen“, care se difuzează în același interval de timp, a rămas pe locul 1. Drama a obținut un rating de 12.8%, iar în capitală – 15%.

“The Uncanny Counter” de pe postul OCN a stabilit un rezultat de 9% aseară, iar “Hush” de pe JTBC a continuat să scadă, ajungând la un rating de 2.1%. Ultimul episod din “Delayed Justice” de pe SBS s-a bucurat de o creștere, ajungând la un rating de adiență de 6.2%.

“Homemade Love Story” de pe KBS 2TV a rămas cea mai urmărită dramă de sâmbătă seara, având un rezultat de 24,7 și 30,7% pentru cele două părți ale sale.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s