Yein din Lovelyz le-a cunoscut personal pe fetele din trupă doar în ziua filmărilor pentru debut

Yein povestește greutățile prin care a trecut cât timp era stagiară.

Într-un interviu, membra Lovelyz a împărtășit evenimentele legate de viața sa înainte de a debuta ca idol. Unul dintre lucrurile discutate de artistă, a fost frica sa, pe vremea când era stagiară. Aceasta povestește cât de greu i-a fost să își învingă teama de public și de ce va urma odată ce debutează într-o trupă. Din cauza faptului că a fost stagiară pentru o perioadă foarte scurtă de timp (în jur de 4 luni) Yein nu le-a cunoscut pe fetele din Lovelyz, decât în ziua filmărilor.

Artista a mărturisit: ,,Am debutat complet nepregătită și speriată. Am fost stagiar o perioadă scurtă de timp, iar din cauza asta nu am reușit să-mi cunosc colegele de trupă. Aceasta a fost o mare pierdere, deoarece nu am reușit să creez conexiuni speciale cu niciuna dintre ele. Nu am avut ocazia nici să-mi definesc propriul caracter ca idol, iar timpul a fost limitat. Toate am fost stagiare, apoi brusc am învățat o coregrafie și am filmat un videoclip împreună. Am fost foarte confuză”.

În ciuda greutăților prin care a trecut, Yein a creat legături strânse de prietenie cu celelalte fete, mai ales cu lidera trupei, Baby Soul. Aceasta a adăugat că este foarte fericită acum, iar teama sa a dispărut demult odată cu trecerea timpului.

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s