Honey Lee primește oferta de a juca rolul procurorului în drama „One The Woman”

Fanii o încurajează pe artistă să accepte oferta!

Pe data de 29 ianuarie, agenția Saram Entertainment a confirmat faptul că Honey Lee a primit o ofertă pentru a juca în noua dramă coreeană propusă de SBS. Se mai specifică și faptul că actrița Kim Ah Joong ar fi refuzat rolul de procuror în „One The Woman”, iar SBS a apelat la Honey Lee.

Când au fost întrebați despre părerea artistei, reprezentanții de la Saram Entertainment au răspuns: ,,Honey Lee a primit bine oferta și o analizează plină de entuziasm.” Auzind vestea, fanii au devenit încântați, fiind convinși de faptul că vor avea șansa să o vadă în acest rol, și au început să își arate sprijinul pe rețelele de socializare.

Dacă va accepta oferta, Honey Lee va juca rolul unui procuror corupt care încearcă să-și recupereze amintirile după ce a avut un accident, iar acum suferă de amnezie. Aceasta pornește în căutarea unei femei care seamănă identic cu ea, în timp ce viețile acestora se inversează. În timp ce își desfășoară misiunea, protagonista suferă un accident grav de mașină și intră în comă.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s